Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meleg vagok és megcsókolom az eggyik legjobb barátom szerinetek mi lesz? Megpróbáljam?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 22:53
11/17 anonim válasza:
Ha hetero, akkor tuti hozzad sem fog szólni többé, annyira kínos lesz neki ez az egész. Ugyanez a helyzet, ha szimplán egy fiu megcsókol egy lányt, aki nem érez iránta semmit. Ne tedd, amíg nem biztos, hogy részéről is ez a helyzet.
12/17 A kérdező kommentje:
De a kérdésemre mi a válasz?
2018. ápr. 7. 23:29
13/17 A kérdező kommentje:
Igaz
2018. ápr. 7. 23:30
14/17 anonim válasza:
A válaszod: ha tényleg nagyon de nagyon fontos neked a barátod akkor nem mondd el neki mert nem lehet tudni hogy hogyan reagál rá! Kicsit várj ezzel!(mármint azzal hogy a fiukat szereted mert nem biztos)
15/17 anonim válasza:
Ha én lennék a "szerencsés", valószínűleg te a hullaházba, én meg a rácsok mögé jutnék egy ilyen eset után.
Ennek az az oka, hogy mint a legtöbb ember, én is heteroszexuális vagyok. Ergo én belegondolni sem akarok abba, hogy egy velem egyneművel ilyesmit csináljak. Lehet a legjobb barátod is így látja ezt. Inkább beszélj vele erről. Nem kellemetlenebb megoldás, de lehet így a fogorvosnál nem leszel törzsvendég utána.
16/17 anonim válasza:
Ha en lennék akit megcsókolsz, akkor most áshatnád a sírodat mert valószínűleg csapnék egy erősebb pofont! Először inkább mondd el neki h meleg vagy.
17/17 anonim válasza:
Ha meleg vagy, ha nem, akkor is tahó dolog lekapni valakit, akiről nem érzed legalább egy picit, hogy ő is akarja. Gondolj bele, csak abban az esetben nem lesz kínos a dolog, és nem küld el a fenébe egy pofonnal, ha ő is meleg és már nagyon várta, hogy közeledj felé. Bár mint a legjobb barátjának, ezt már lehet hogy érezned kéne. Egyébként nem lehet 15 évesen 100%-ig kijelenteni valakiről, hogy meleg, bár nekem még 15 éves fiúként se jutott eszembe, hogy lekapjak egy srácot. Azt tanácsolom, hogy tudd meg először, hogy meleg-e ő is. Sajnos bármi derül ki róla, neked nehéz lesz mindenképpen. Ha hetero, akkor rossz lesz, hogy te többet akarsz, mint barátság. Ha kiderül, hogy meleg, akkor meg az jön, hogy nem akarod elrontani a barátságotokat, főleg ha nem jössz be neki. Persze itt a legjobb az lenne, ha meleg lenne és bejönnél neki, de azt már tudnod kéne. Bármit teszel is, ne kapd le csak úgy random. Hülye ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!