Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezt miért szoktátok csinálni?
VIgyázz, ez egy lánc! Először csak a barátja, majd a barátjának barátja, majd a barátja barátjának barátja és így tovább.......is bámulni fog, kb. 4 hónap múlva az összes fiú kizárólag téged fog bámulni az iskolában.
Erről eszembe is jutott egy beszólás:
" 100 fiú bámuljon, de egy se kezdeményezzen!"
Mondd ezt tetszőleges számú lánynak, akit utálsz.
Szerintem 2 opció lehet.
1: Bejössz neki (ami 100%-ha bámul :D), és ezalatt azt értem, hogy akár szerelmes is lehet beléd.
2: Vagy csak szimplán megnézi az "adottságaidat". Bocsi, hogy ha ez a szó sértő volt, nem annak szántam.
De mivel én is fiú vagyok, és nagyon sok fiú haverom van, azt tudom, hogy 100%-osan bejön nekünk az a csaj akit megnézünk. De ez így van. Szerintem Te is ha látsz egy jó képű pasit, akkor sokszor néznéd. Csak fiúknál ez kicsit más, mindig plusz dolgokra is gondolnak, ha érted miről beszélek.
Ha gondolod írj, és akkor még mesélek ha szeretnéd :D
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!