Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiú sokat néz engem....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú sokat néz engem. Akkor most tetszem neki vagy csak nagyon csunya vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliba 11.es én 9.es. Folyton néz engem (de tenyleg minden szunetbe es csak par mpre nez el) és amikor odanézek akkor sem néz el rólam. Bekovetett instan is. A haverjai is folyton neznek ami idegesit nagyon, meg amikor meglatnak elkezdenek suttogni es mindegyik elkezd engem lesni.-.-

Na szerintetek tetszek a fiúnak vagy csak úgy néz/csúnya vagyok?

2018. ápr. 6. 17:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Fiú haverjai vannak

Már visszakövettem instan. De az nem ciki hogy ugy koszonok neki hogy nem is ismerem es meg az eletbe egy szot sem valtottam vele?

2018. ápr. 6. 20:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Csak egy szia elég lesz, talán egy kis mosollyal.
2018. ápr. 6. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Jelöld be facebookon is.
2018. ápr. 7. 15:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Facen is ismerosok vagyunk
2018. ápr. 7. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!