Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányok! Miért rakjátok ki Facebookra hogy egyedülálló, amikor van valakitek?
Figyelt kérdés
Nem jó a kapcsolat?
És ha valaki próbálkozik nálatok akkor miért utasítjátok el?
2018. ápr. 6. 15:51
1/9 anonim válasza:
Mert lehet van aki nem a facebookon éli az életét és inkább vállalja fel élőben hogy van valakije mintsem facebookon a lájkok miatt. Semmit sem tesz hozza egy kapcsolathoz hogy uhh facebookon is kitesszük.
3/9 anonim válasza:
Miért vagytok így belehülyülve egy weboldalba? Nem zavar, hogy az nem a valóság? Vagy ti már nem tudtok különbséget tenni a kettő között? Nagyon buta generáció vagytok.
4/9 anonim válasza:
Mert nem ott élnek az értelmesebb emberek. -.-" Én és a legtöbb ismerősöm egyszer sem változtattuk még meg a párkapcsolati státuszunkat és nem is fogjuk, senkinek semmi köze hozzá, hogy épp kivel vagyunk. Ismerkedni meg ne FB-n ismerkedj, mert azért utasítanak el...
6/9 anonim válasza:
mert nem mindenkinek az az első,hogy miután összejön a barátjával kirakja facebookra...
7/9 anonim válasza:
Én nem rakom ki, hogy egyedülálló vagyok, az az alapbeállítás. Csak nem rakom ki azt, hogy kapcsolatban, ha egy hete ismerek valakit, mint sok 12-15 éves lány.
(Én idősebb vagyok amúgy.)
8/9 anonim válasza:
Mert az egyedülálló az a családiállapotra vonatkozik. Ennyi.
9/9 anonim válasza:
Nekem is van barátom és a profilomon mégis az van kint,hogy egyedülálló.
Nem azért,mert nem jó a kapcsolat,hanem mert ez ránk tartozik,akinek kell az meg úgyis tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!