Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 14 éves lány és egy 18...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves lány és egy 18 éves fiú. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom,őszintén,hogy nem fog sokáig tartani
2018. ápr. 2. 18:53
 2/7 A kérdező kommentje:

#1 Miért nem?

Egyebként nem vagyok együtt 18 eves fiuval, csak nagyon tetszik egy es fantáziálgatok...😂

2018. ápr. 2. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó esetben egy végzős, egyetemre készülő, vagy dolgozni akaró srácnak már nem egy nyolcadikos kislánnyal van dolga. A kislány nem negatív ítélet, csak hozzá képest egy tény. Teljesen más tészta mondjuk egy 26 és egy 22 éves kapcsolata.
2018. ápr. 2. 19:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok ez az egész esélytelen?? :(
2018. ápr. 2. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Én se látok sok esélyt rá.

14 , épphogy 15 voltam amikor beleszerettem egy nálam 4 évvel idősebb srácba.

Mondanom sem kell hogy nemhogy viszonzott nem volt , nagyon tudomást sem vett rólam.

Mármint nem volt bunkó meg semmi de egyértelmű volt hogy számára nem vagyok potenciális jelölt semmire.

Az ember 18 évesen végzős, egyetemista vagy dolgozik. Egy 14 éves nyolcadikos,kilencedikes nagyon más korosztály.

Ebben a korban az a 4 év rengeteg mert mások az igények egy 14 éves még inkább gyerek míg egy 18 éves jobb esetben már fejben is felnőtt.

Fantáziálgass azt én is szerettem de sok komolyra ne számíts.

2018. ápr. 2. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen jól mondják, talán még a 15 beleférne

De ha ez ad egy kis reményt én szívesen megismerkednék egy 14 évessel is 18-ként,én pl. nem érzem magam annyira felnőttnek hogy ne jönnék ki vele jól,de ez persze csak akkor történne meg ha megértené hogy nekem több nyűggel jár már a suli meg az egyéb dolgok

2018. ápr. 2. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem esélytelen, de most még értelmetlen. Pár év múlva (22/18) már jó lenne, csak addig mindkettőtökkel annyi dolog történik még..
2018. ápr. 2. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!