Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyet kéne neki küldenem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyet kéne neki küldenem?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Van egy fiú, akivel össze fogok jönni nemsokára 99%. Snapen is beszélünk és sokszor küldött már olyan képet, amin látszanak a kockái (értitek). Mondta már hogy jól nézek ki, és kért rólam képet. Mondtam hogy majd talán egyszer küldök. Ezt már régóta csináljuk, és mindig mondja hogy semmi baj. Én meg egyre rosszabbul érzem magam emiatt. Nem is tudom, hogy milyen képet kéne küldenem ha egyáltalán küldenék. De most komolyan, valaki kérlek segítsen!

Volt barátom is kért, de csak azon kiborultam és leráztam azzal hogy szopja le magát...

Tényleg nem megy nekem ez, nagyon kérlek segítsetek. Milyen képnek örülne szerintetek?

Tudom, hogy az egész zavaros és pi.csás de rettenetesen érzem magam ettől az egésztől

2018. márc. 30. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Minnél szexibbet válassz. Le lehet pontozni, de egy szexis képnek biztos örülne.
2018. márc. 30. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy és éretlen a fiúzáshoz .

És csak a kockájába látod meg a fiút?.komolyan? Ez.nem picssás ha nem hagyod magad ilyen fiatalon becsapni és méznyalás buta kisfiú aki ilyen. A szerelem értsd meg több hónap és évek múltán alakul a komoly tartós kapcsolatos igazi szerelem az pedig felnőtt érett korban. Ideje még suliban tanulnod ehelyett én ezt mondom .

2018. márc. 30. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Találkoztatok már egyáltalán, vagy csak netes a dolog?
2018. márc. 30. 23:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyil fiú barátol legjobb haverja. Találkoztunk is már, majdnem meg is csókolt de nem engedtem mert megijedtem...
2018. márc. 31. 08:51
 5/5 anonim válasza:
Küldj neki egy egész alakos képet amin a kedvenc ruhadba vagy és jól nézel ki rajta 😊 16/l
2018. ápr. 2. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!