Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt szeretnem megkerdezni ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt szeretnem megkerdezni ha az exemnek bosszubol levagom a hajat azert milyen kovetkezmenyt varhatok? Lehet feljelentest? Nekem azt mondtak ezert a feljelentes hulyeseg

Figyelt kérdés

2018. márc. 26. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
Srácot a helyedben úgy összeverném hogy mozdulni alig tudna. A csaj meg megérdemli hogy soha többet szóba se állj vele, mi az hogy nem tud dönteni? Téged szeret de vele dug. Szép kis kapcsolat ez. Nekem ez jön le abból amit írtál. Csak kihasznál, menekül előled és az elől hogy a szemedbe kell hogy mondja hogy nem vagytok már együtt. Közben meg mással hempereg. Kapd el a srácot egy pár haveroddal hogy megtudja hol a helye.
2018. márc. 27. 00:25
 12/15 A kérdező kommentje:

Na koszonom vegre valaki egyetert velem

Akkor toled kerdezem mi lesz ha levagom a hajat?

2018. márc. 27. 06:26
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha levágod feljelent, nem kockáztass, csak mond a szemébe, hogy mekkora kétszínű p**sa, a csávót pedig keresd meg és érd el, hogy megtámadjon, utána verhetitek, mert onnantól önvédelem
2018. márc. 27. 07:54
 14/15 A kérdező kommentje:
A mai nap megtortenik a feljelentes mert az ecemnek a huganak a pasija neki ment a hugomnak ugy hogy ennyit arrol hogy en milyen kocsog vagyok
2018. márc. 27. 15:03
 15/15 Thispain ***** válasza:
Díszes egy társaság vagytok ti.
2020. jún. 28. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!