Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevesbe szep lanyokat konnyebb felszedni?
Embertől függ, de a személyiségre is kell gondot fordítanod. Lehet úgy tűnik most, hogy csak a kinézet számít, de ha tartós kapcsolatra vágysz és nagyon különbözőek vagytok akkor az egész kapcsolat egy sz@r lesz. Plusz a mai világban már nagyon egyoldalúan néz ki mindenki, aki törődik magával (helyes étkezés, sport, jó megjelenés) azt valószínűleg szépnek fogják találni. Szóval azt akarom kihozni, hogy az illető személyisége is legyen prioritásban.
Egyébként sok magát elhanyagolt lánynak is magasak az igényei, szóval ezt senkinél nem tudni. Persze nagyobb az esély, mivel a "jó csajokat" körbe veszik a férfiak mindig, gondolj bele van miből válogatni.
Én nem vagyok szép de felszedni sem lenne könnyű, vannak elvárásaim és nem vagyok annyira kétségbe esett hogy bárkinek belezuhanjak a karjaiba. De alapvrtőbben naívabb is vagyok mint a többi lány, mivel nincs tapasztalatom fiúkkal. De szerintem ez egyén függő :D
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!