Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszek neki vagy nem?
Velem az volt egyszer, hogy tetszett egy fiu, aki allandoan ugy tűnt, hogy a baratnomet nézi, közben hozzam jon oda, aztán kiderült, mikor mar összejöttünk, hogy nem a baratnomet nézte, csak nem tudott jobban hatrafordulni, igy csak ugy tűnt, mintha ot nézné XD
Amúgy kicsit bővebben írd mar le, miket tapasztaltál, milyen jeleket kuld neked es milyeneket a barátnődnek? Nem csak szimplán arról van szó, hogy a srác nyíltan viselkedik mindenkivel? (Hasonló eset velem volt)
Nem rosszindulatból írom ezeket, csak ez a véleményem:
Szerintem a srác nem tud dönteni kettőtök között. Valahogy úgy tűnhet, hogy ez csak a filmekben és sorozatokban létezik, de igenis a valóéletben is tetszhet valakinek egyszerre 2 ember. Ilyenkor egyébként az érdemes „választani”, akibe később szeretett bele, mert a korábbit „nem szerette annyira”, hogy közben ne nézegessen más felé. Mondjuk ezzel max. a srácnak segítettem, nem nektek. Szerintem várj még, győződj meg jobban mindenről, és csak azután döntsd el, hogy elmondod-e a srácnak, hogy tetszik neked, vagy unkabb hagyod.
Sok sikert! :)
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!