Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen autó jön be lanyok?
Figyelt kérdés
2018. márc. 19. 20:31
1/16 anonim válasza:
Hát nekem inkább azon múlik hogy milyen ember ül abba az autóba... ;)
Ha bunkó köcsög akkor lehet Mustang is...ha viszont őszinte és értékes akkor Lada is jöhet :D
18L
2/16 A kérdező kommentje:
Trabant is?
2018. márc. 19. 20:37
3/16 anonim válasza:
ezt a ribiktől kellene megkérdezni nem a rendes csajoktól
4/16 A kérdező kommentje:
Itt vannak rendes csajok?
2018. márc. 19. 20:39
6/16 anonim válasza:
Nekem bármilyen autót vehetsz :D
De viccet félretéve igaza van az előttem íróknak, ezt ne a rendes lanyoktól kérdezd
7/16 anonim válasza:
A kérdező tényleg ekkora retardált ember?
8/16 A kérdező kommentje:
Itt nem lehet úgy kérdést kitenni, hogy valaki ne kössön beléd?
2018. márc. 19. 20:48
10/16 anonim válasza:
X5os BMW van, haverjaimat alig birom kiszedni belole, lanyoknak csak neha jut hely:)
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!