Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez Apakomplexus?
Igen, ha nincs saját akaratod (ami nyilvánvaló az írásodból), akkor ja... Te talán nem tudod szabályozni az életed?!
De én például azért szeretem a tőlem 10-20 évvel idősebbeket, mert férfiasabbak (bár így 30 évesen már lassan a velem egykorúak is kezdenek egészen szépen kinézni), ám nem várom, hogy helyettem tegyenek dolgokat (pláne ne döntsenek helyettem - biztosan agylobot kapnék).
Jaaaa. Lehet hogy nem kellene este 11-kor ezen az oldalon válaszolgatnom. :D
Egyébként meg nem, szerintem nem az.
Velem majdnem ugyanez, 15 éves létemre.
Tetszett már osztálytársam, de igazából sokkal jobban bejönnek az idősebbek (itt sem az 50 évesekre gondolok, hanem 20-30), eddig szinte majdnem csak idősebb férfiak tetszettek. Ez sok lánynál így van. Nem mondom, hogy kizárt, de valószínűleg én sem járnék velem egyidős fiúkkal, mert nekem a legtöbb olyan gyerekes... Mondjuk én nem azért vonzódom irántuk, hogy segítsenek a döntésekben, hanem jobban bejönnek, illetve az is jó, hogy tapasztaltabbak, felnőttebbek, általában érettebben gondolkoznak, lehet tőlük tanulni stb.
Ez nem baj szerintem, normális hogy ezt érzed és ez még nem apakomplexus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!