Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez Apakomplexus?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hgy 14 éves létemre a 40-50 éves férfiak jönnek be,de valahogy nem tudnak tetszeni a velem egy idősek.Sokkal inkább érdeklődök a húszas fiúk iránt és jól esne ha valamilyen szinten gondoskodnának rólam (nem pénzügyileg😅) Ezalatt leginkább azt értem hogy hoznak helyettem döntéseket,kicsit szabályozzák az életem (normális mértékben).Amit a velem egykorúak nem tudnak.

2018. márc. 13. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
31%

Igen, ha nincs saját akaratod (ami nyilvánvaló az írásodból), akkor ja... Te talán nem tudod szabályozni az életed?!

De én például azért szeretem a tőlem 10-20 évvel idősebbeket, mert férfiasabbak (bár így 30 évesen már lassan a velem egykorúak is kezdenek egészen szépen kinézni), ám nem várom, hogy helyettem tegyenek dolgokat (pláne ne döntsenek helyettem - biztosan agylobot kapnék).

2018. márc. 13. 21:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó-jó mindenki másmilyen nem arról van szó,hogy nem tudnám irányítani az életem,csak nekem ez így jobb lenne.Neked ez fura,nekem meg az hogy a 20 évvel idősebb pasik iránt érdeklődsz
2018. márc. 13. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Neked miért fura az, hogy ő 10-20 évvel idősebb pasik után vágyakozik, ha te pedig 25-35 évvel idősebbek után?! LOL
2018. márc. 13. 23:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Oda van írva hogy Nem a 40 körüli férfiak tetszenek hanem a húsz év körüliek
2018. márc. 14. 06:44
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Jaaaa. Lehet hogy nem kellene este 11-kor ezen az oldalon válaszolgatnom. :D

Egyébként meg nem, szerintem nem az.

2018. márc. 14. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez mèg nem számít annak. 14 èvesen engem is csak a 20-23 èv körüli fiùk érdekeltek aztan most 17 èvesen már a tőlem 1-2 évvel idősebbek is. Ha apakomplexusos lennél akkor mint irtad a tőled 30 èvvel idősebbekre buknal szóval megválaszoltad a saját kèrdèsed
2018. márc. 14. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Velem majdnem ugyanez, 15 éves létemre.

Tetszett már osztálytársam, de igazából sokkal jobban bejönnek az idősebbek (itt sem az 50 évesekre gondolok, hanem 20-30), eddig szinte majdnem csak idősebb férfiak tetszettek. Ez sok lánynál így van. Nem mondom, hogy kizárt, de valószínűleg én sem járnék velem egyidős fiúkkal, mert nekem a legtöbb olyan gyerekes... Mondjuk én nem azért vonzódom irántuk, hogy segítsenek a döntésekben, hanem jobban bejönnek, illetve az is jó, hogy tapasztaltabbak, felnőttebbek, általában érettebben gondolkoznak, lehet tőlük tanulni stb.

Ez nem baj szerintem, normális hogy ezt érzed és ez még nem apakomplexus.

2018. márc. 15. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!