Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek a hosszabb vagy a rövid hajú fiúk jönnek be?
Nálam nagyon vegyes.
Vannak olyan arcformák amiihez a rövid haj jobban illik mint a hosszú, és fordítva. Ismerek olyan srácot akiről láttam 5 évvel régebbi fotót amin rövid kb 1 cm-s haja volt, jelenleg hosszú haja van copfba összefogva és az neki valamiért kegyetlenül jól áll neki. Kíváncsiságból növesztette meg, de neki az a haj sokkal jobban áll mint a rövid, pedig én nekem elsősorban a rövid hajúak jönnek be, de a srácnak a hosszú sokkal jobban áll.
22/L
Nekem a hosszabb hajúak jobban bejönnek, de max csak vállig érő legyen, nagyon kevés olyan van, akinek a hoszabb is jól áll szerintem.
De ha valakinek rövidebb haja van, az is tetszik, csak passzoljon az arcához. Én szeretem, ha egy fiúnak hoszabbacska a haja ,még akkor is, ha rövid. Pl ha egy fiú elmegy fodrászatba, és levágatja a haját, akkor nem tetszik annyira, mint azelőtt, mármint a haja:)
hosszabb :DD
vállig vagy az alá egy kicsivel
rövid hajú pasi még nem is tetszett
Nem igazán tudom eldönteni, hogy hosszúnak számít e már, de az nagyon tetszik, mikor egy fiúnak olyan haja van, mint a mangafiguráknak. És nem, nem vagyok anime rajongó, sőt, csupán ez a stílus jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!