Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fejeltsem el minnél hamarabb?
Tegnap véget vetettem a kapcsolatomnak,mert nem passzoltunk a lánnyal kb 3x is újra kezdtük,de nem ment..nem olyan lány akire én igazán vágyok.
De mégis hiányzik már most,szinte csak vele beszéltem neten,mert barátaim nem igazán vannak akikkel lehetne,ő volt az egyetlen aki mindig várta,hogy feljöjjek,hogy beszéljünk,biztatott,támogatott,kiállt mellettem,de mégse tudtam már,hogy mit érzek iránta ezért döntöttem így.
Szóval mit kéne csináljak,hogy elfelejtsem?
Sportolok rendszeresen,ott nem is gondolok rá,de amint vége az edzésnek egyből ő jut eszembe.
Másnak akinek volt hasonló mi vált be?
Mintha az en sztorimrol irtal volna 😔 teljesen soha nem fogod tudni, nekem se sikerült. Továbblépni már kicsit könnyebb lenne. Mar az elég ha el AKAROD"felejteni" .
Ha mégsem fog sikerülni, akkor valószínű hogy mégis együtt jobb lenne. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!