Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert csinálhatja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés
par hete beszelek egy lannyal tinderen. o nem nagyon kerdezett semmit, csak az en kerdeseimre valaszolt, es neha random irt magarol par dolgot. viszont elegge ritkan ir. altalaban tobb nap utan csak. ugy gondoltam, hogy nem akar velem beszelni, ezert az egyik valasza utan nem irtam neki semmit. ugy gondoltam, hogy inkabb nem zavarom tovabb. de aztan o ketdezett valamit. ezzel teljesen osszezavart. rogton valaszoltam is neki, kerdeztem is tole, de meg eddig nem valaszolt (ma este lesz 4 napja, hogy nem valaszolt).
2018. febr. 21. 10:19
 1/2 A kérdező kommentje:
megoldottam a problemat: unmatcheltem.
2018. febr. 22. 09:36
 2/2 anonim válasza:
Jól tetted :D
2018. febr. 22. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!