Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki elkezdett nekem köszöngetni, folyamatosan ott volt ahol én, folyamatosan bámul, elpirul előttem, mosolyogva köszön sőt még a diszkóban is odajött táncolni, illetve az egyik meccsére is meghívott de mégsem kezdeményez beszélgetést, nem hív randira.. Miért lehet ez? Most akkor tetszem neki vagy sem? Ha tetszem neki akkor miért nem hív el randira? Ha viszont nem akkor miért csinálja ezt? Esetleg a volt kapcsolata ahol otthagyták őt majd a csaj összejött valakivel rá nem sokra, lehet hozzá közé? Köszönöm a válaszaitokat előre is.2016. dec. 28. 18:01
1/9 anonim válasza:
Azert csinalja ezt, mert megfenyegettem! Ha nem csinalna ezeket levagnam a hereit, de latom szepen vegzi a munkqt.
3/9 A kérdező kommentje:
#1 #2 köszi , ez sokat jelent nekem 😂😂😂de kaphatnék komoly választ légyszi, mert fontos lenne...
2016. dec. 28. 18:05
4/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Lehet fél kezdeményezni :)
5/9 A kérdező kommentje:
#4 én 17 ő 18
2016. dec. 28. 19:52
7/9 anonim válasza:
odajött hozzád táncolni, és még meccsre is elhívott? ezt mióta hívjuk félénknek?! kezdeményezett, szóval ha akarsz tőle valamit akkor irány a meccs!!!!!!
8/9 A kérdező kommentje:
#7 de ez az egész 3 hónapja megy, most akkor mi van... A meccs meghívást pedig elfogadtam, el is mentem..
2016. dec. 29. 08:27
9/9 anonim válasza:
Én úgy értettem ezt a kezdeményezést, hogy elhívja a srác, viszont ott nem mer odamenni. Furcsa ez tény. Tedd meg a lépést felé. :) Nem veszíthetsz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!