Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt? Szerintetek?
Az egész 2 hete kezdődött, akkor kezdtem el vele beszélgetni. Nemrégen elhívtam egy buliba és el is jött. Az elején nem volt semmi, úgy kezdődött, hogy egyszer csak rádőlt a vállamra, utána bementünk összebújtunk(tornateremben, még mindig a bulin) majd később vagy 1 órát csókolóztunk. Este együtt(összebújva) aludtunk majd következő nap elkísértem vonatállomásra és akkor is megcsókolt. Utána meg következő nap mondta, hogy nem jöhetünk össze mert az exem nem venné jó néven szerintem nem és úgy is látszott rajta mintha nem az lenne az igazi ok)Elhívtam moziba azt mondta át gondolja, erre mondtam neki, hogy ma nézzük(ma nem volt jó neki)és megkérdezte, hogy máskor nem lehetne? Mondtam neki, hogy de persze. Nem igazán tudok kiigazodni rajta.
Remélem érthetően és nem sok hibával írtam le.
Írhattok bármilyen észrevételt, tapasztalatot, hasonló történetet. [Fiú vagyok és ő lány.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!