Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TomiToto999 kérdése:

Szerintetek mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy csaj,aki bejön,de van barátja,akit szeret...Hagynom kéne őt,vagy tovább körülötte lebzselni és szórakoztatni őt?Szerintem,végre férfiként kéne viselkednem,és abbahagyni a szórakozást vele,elfelejteni egy életre,és nem gondolni rá,ha már ez lehetséges...Eddig nagyon kedves voltam vele,jó barátok voltunk,de tulajdonképpen mindig ignorált,most meg zavar,hogy nem beszélünk,de tudom hogy ez a helyes megoldás,ti mit gondoltok?

2018. febr. 20. 18:27
 1/1 anonim ***** válasza:

A leírásodból úgy tűnik, te is érzed mi a helyes megoldás.

Tehát van barátja, akit szeret, ignorál téged.

??

2018. febr. 20. 18:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!