Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt gáz vagy hülyeség lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt gáz vagy hülyeség lenne megkérdeznem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam akinek korábban bevalottam, hogy tetszik nekem viszont neki más tetszett és különben is mondta hogy csúnya vagyok...

Viszont sokszor olyan mintha jeleket adott volna, de aztán mégse...

Már nagyon vágyom arra hogy csókolózhassak és mivel neki sem sikerült összejönni egy lánnyal hülyeség vagy gáz lenne megkérdeznem, hogy van-e kedve egyet csókolózni?

2018. febr. 18. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Gáz és hülyeség
2018. febr. 18. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem hogy nem gáz ha még nem csókoloztál, eljön annak is az ideje, nem maradsz le semmiről. Most leégesd magad ezért, szerintem nem éri meg, de akár még valami jó is kisülhet a dologból.

Sok sikert!

2018. febr. 18. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megmondta azt, amit gondol, akkor csak leégetnéd magad, mert te sem csokolóznál egy olyannak, aki neked nem széo:)
2018. febr. 18. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megmondta azt, amit gondol, akkor csak leégetnéd magad, mert te sem csokolóznál egy olyannak, aki neked nem szép:)
2018. febr. 18. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!