Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha egyszerre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha egyszerre 3-4 nő nyomul rám? 18f

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja szakítottunk barátnőmmel, ő dobott majdnem fél után...

Volt barátnőm előtt mintha láthatatlan lettem volna, nem érdekeltem senkit, folyamatosan visszautasítottak

Most meg van úgy hogy egyszerre 4 lány írogat, meg beszélgetnek velem szünetben

Annyi változott hogy végzős lettem, lett jogsim és kocsim valamit komolyabban elkezdtem kondizni, bár még annyira nem látszik

Most ezt hogyan kezeljem? Nem vagyok biztos abban hogy eltudnám képzelni magam megint egy komolyabb kapcsolatban, ezért nem is hitegetem őket, csak szimplán kedves vagyok velük

Egy 16, a másik három 18-19 éves

Nem vagyok ilyen csajozógép, nehezen megy a kezdeményezés ezért is fura ez a helyzet

2018. febr. 18. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Tapasztalat gyűjtés céljából hasznos lenne "foglalkoznod" velük. Eszerint is kezeld őket: ne legyen túl bizalmas vagy baráti kapcsolatod velük. Az ilyen lányok, akik így szakítás után egyből letámadják az embert, nem túl jó választások hosszútávon.
2018. febr. 18. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyszerűen mond meg nekik az igazat, nincs miért híú ábrádokba ringatniuk.

A kedvességet úgy is vehetik, hogy tetszik/tetszenek neked.

2018. febr. 18. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj kedves velük, ebből bajod nem származhat. De fontos az is, hogy ne legyél "túl" kedves, avagy ne hagyd, hogy azt higgyék párkapcsolatot akarsz velük létesíteni. Ha udvarias és őszinte maradsz, boldogan ellehetsz addig, amíg kész vagy egy új kapcsolatra.
2018. febr. 18. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!