Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves létemre a huszonéves fiúk jönnek be? Ez miért van? Mással is van így?
igen így van.
de a tini kategóriába írd
Normális esetben a lányok korábban érnek, mint a fiúk. Mivel érettségben magadhoz illőt keresel, az idősebbekkel kell, hogy ismerkedj, hiszen a 16 éves fiúk a 13-14 éves lányokkal találják meg legjobban a közös hangot, az az ők szintjük.
Szexuális értelemben persze ennek több magyarázata lehet, a "legdurvább" az apakomplexus ugyebár, de szerintem nálad nincs szó ilyenről. Egyszerűen csak az érettebb fiúk jönnek be.
Ugyanilyen vagyok én is, ugyanannyi éves, mint te.
Minden lánynak az idősebb fiúk tetszenek, a kortársaikat még gyereknek látják. Mert a lányok, ha nem is érnek korábban, de úgy érzik.
Amíg csak 20 körüli fiúk jönnek be, addig semmi gond. Ha már 30 évesek meg idősebbek is, az már nem annyira egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!