Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi a lány ideálotok? Kort is írjatok légyszíves😊
Figyelt kérdés
2018. febr. 13. 18:11
4/21 anonim válasza:
Nekem a nőies alkat jön be általában. De ismertem már vékony lányt is kis cicikkel. Vele is jól kijöttem.
7/21 anonim válasza:
Átlagos testalkat, inkább kisebb mell, mint nagy, viszonylag szép arc, a haj hossza mellékes, ha megy az archoz. Ápoltság, kedvesség, talpraesettség. Ha az ágyig eljutok, a punci mindegy, hogy borotvált, fazon, vagy csupasz, csak egészséges legyen. 😊
F /46
8/21 anonim válasza:
160-170 cm, 62-70 kg, barna hosszú hajú, átlagos mellű (ha van egy kis esése az nem baj), szelíd, kedves, mosolygós, picit félénk, de odaadó és bármire kapható. Tetoválás, percing és borotválás kizárva!
Ha ázsiai, akkor nincsenek megkötéseim: a szemüknek képtelen vagyok ellenállni... :)
9/21 anonim válasza:
Vékony vagy sportos alkat, pici cici és popsi, babapu...i. Nagy szemek, pici száj. :) 36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!