Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy lány tesó meg sajnálja az öcsét és ki elégíti kézzel? Csak kézzel! Hallottam már ilyenről de tényleg létezik ilyen? Esetleg valaki csinált is ilyent? Kort is írjatok légyszíves
Figyelt kérdés
2016. jún. 18. 09:57
1/13 anonim válasza:
Volt ilyenben részem a nővéremmel
2/13 anonim válasza:
Olyanról is hallottam amikor kölcsönös vágy alapján szexeltek is.
4/13 anonim válasza:
Ilyen nekem ka történt de más is
5/13 anonim válasza:
Hát azt biztosra mondhatom hogy nem csinálnék ilyet az öcsémmel...a gondolat is elborzaszt.
7/13 Diego22 válasza:
Ez egy borzalmasan beteg es egeszsegtelen dolog szerintem ! Es normalis epp gondolkozasu ember ilyet nemntesz !
8/13 anonim válasza:
Nekem nincs öcsém,de sajnálatból biztos nem tennék ilyet,hanem inkább bemutatnám egy korabeli lánynak,és szerintem ezzel többet tudnék segíteni. Ez beteges,morbid és ilyet még én nem is hallottam,lehet öreg vagyok?Úristen! 28/N
9/13 anonim válasza:
Gondolom a trónok harcában is így kezdték cersei és testvére,először csak kivverte neki,aztán jött a többi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!