Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha cikinek érzem azt, hogy óvszert vegyek, de szeretnék feküdni a barátnőmmel (és Ő is velem)?
"...de szeretnék *le feküdni a barátnőmmel..."
Bocsi rosszul írtam
Èn lany vagyok de ha a baratom epp gyakorlaton volt vagy suliba en meg bevasarolni meg en is vettem ovszert
Egyszeruen senkit nem erdekelt mert szerintem rajtam is latszott hogy termeszetes dolog pont ugyan olyan mint mikor baratomat hivtam fel hogy ha atjon vegyen mar egy doboz tampont mert megfog jonni es vett.... Szoval nem ertem a termeszetes dolgokat mert szegyenlik az emberek... Terhessegi tesztet 15 evesen meg cikibb lesz venni
18L
Egyrészt gondolj arra, hogy nagyon 17 éves lány és fiú élelmiszerboltban diákmunkázik (ergo tampont, óvszert is áraz, pakol, lehúz a pénztárnál).
Másrészt ha mégis szégyenled, majd megszokod, addig is átmenetileg -hogy én is adja kegy újabb tippet- megejthetsz online rendelést is, utánvéttel (a postás úgy sem tudja, mi van a csomagban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!