Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tettszek meg egy lánynak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tettszek meg egy lánynak?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem, túlságosan nem vagyunk közeli barátok, és valahogy el akarom érni hogy tettszek neki... Sokhelyen javasolták, hogy beszéljek vele, de ez nekem nem menne, ezért azt szeretném ha én tetszenék neki... :( tud valaki segíteni?

2018. febr. 11. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát és hol szoktatok találkozni, milyen körülmények közt?
2018. febr. 11. 00:09
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Pénz kell neki,mind azt mondja hogy ő nem olyan lány.Még is letolja a bugyit bárhol.Szép a szerelem és létezik is,de ahhoz hogy találj egy normális,reálisan gondolkozó nőt annak kicsi az esélye.Viszont ha meg sem próbálod akkor 0%.Beszélj vele,ki tudja lehet ő lenne életet szerelme,te meg elszalasztod.
2018. febr. 11. 00:38
 3/7 anonim válasza:
Attól függ hogy hàny évesek vagytok megírod és lehet tudok segíteni de minden korosztály más!
2018. febr. 11. 01:02
 4/7 anonim válasza:

Humor-humor-humor a megoldás.

Tapasztalatból mondom.

Tizenévesként nem ment ez nekem valahogy.

Aztán jött az áttörés. Rájöttem, hogy vicces történetekkel bekerülsz a figyelem középponjába.

Most már 50-es vagyok, de még így is működik.

Nemrég voltam egy közeli barát születésnapi buliján.

Úgy gondoltam veszek fel egy nyakkentőt. Tudtam, hogy senkin sem lesz. Mikor beléptem, mindenki mondta, hogy mennyire kicsíptem magam, de erre fel voltam készülve.

Rögtön "bevallottam", hogy először csokor nyakkendőt vettem fel, de mindenki pincérnek szólított a bulin ezért erre a hagyományosra cseréltem. Ez be is jött....

De nagyon fontos az előadás mód. Jól tagoltan, megfelelő hatásszünetekkel, és nem suttogva a bajszod alatt.

2018. febr. 11. 01:47
 5/7 anonim ***** válasza:
4: És így megtetszettél annak, akinek akartál?:)
2018. febr. 11. 02:31
 6/7 anonim válasza:

#5-nek.

Igen, nagyon jól elbeszélgettem mindenkivel, pedig sok volt az ismeretlen. A párom is elégedett volt, hogy megint elememben voltam.

De ami a lényeg, hogy a család kutyája teljesen rám mászott, bár ez lehet, hogy azért volt mert toltam neki a sütiket. Egy 4 éves kislány meg azért mert hajlandó voltam vele babázni. :)

Bakker, most esik le. Nem is a humor a lényeg, hanem a sütis baba. :)

2018. febr. 11. 10:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Ja és 14/F :)
2018. febr. 11. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!