Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy lánnyal táncolni iskolai bálokban?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam egy farsangi bálban ahol a barátnőm szerette volna ha megyek vele táncolni, el is mentem, megfogta a kezem, és én csak álltam és és sejtelmem se volt hogy mégis mit és hogy kéne, valaki tudna segíteni?!

#lány #tánc #iskolia bál
2018. febr. 10. 16:27
 1/3 e.beatrix válasza:
Csak élvezd a zenét, de az sem árt, ha otthon gyakorolodegy kicsit. De úgy is jó, ha leutánzod a partnered lépéseit. Én így szoktam.
2018. febr. 10. 16:44
 2/3 anonim válasza:

Ilyenkor nincsenek konkret lepesek, csak probalj a zene ritmusara mozogni. Hasznald a kezedet is nyugodtan (de azert ne vidd tulzasba:D ). Figyeld meg masok mozdulatait. Es, hat az alkohol is eleg sokat segit, azzal egyutt lehet, hogy mar osztonosen jonni fog.

Eleinte en is nagyon hulyen ereztem magam ilyen helyzetekben, de most mar kifejezetten elvezem..

2018. febr. 10. 21:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Igen, az alkohol, a gond az hogy nem lehet iskolai bálokban fogyasztani nálunk, pedig tényleg könnyebben menne, tudjuk jól. És igen, elképesztően ciki volt, barátnőm próbált engem ösztönözni, de hogy nekem mennyire nem ment és hogy milyen gáz volt még így vissza gondolva is, és miután letudtunk egy rövid 'táncot' utána is hívogatott vagy 1 órán át, és mentem volna is, de nem akartam be égni még jobban, ezért kérdeztem, hátha legközelebb jobb lesz!
2018. febr. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!