Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok fiúkkal táncolni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok fiúkkal táncolni?

Figyelt kérdés

Diszkóba nem igazán járok csak bálokba, ha van lagzi akkor meg oda. Viszont ha a barátnőimmel táncolok akkor olyan jól megy az egész jól is érzem magam. De ha egy fiú felkér táncolni olyan estetlen vagyok nem tudom mit csináljak rá is lépek néha a lábára meg idegesít hogy úgymond ő vezet engem én viszont nem tudom hogy mire gondol ebből meg az lesz hogy csak ráncigál engem. Ezért ha felkérnek inkább visszautasítom sokszor őket:/

A tánc tudásommal nincs baj mert 5 éve táncolok sportszerűen. Mitől lehet ez? Hogy lehetne ezt javítani?

16/l

2017. aug. 13. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
S szerinted nem a fiúnak kell vezetni? Ha rálépsz a lábára, akkor nem tudsz táncolni:D
2017. aug. 13. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Falábú vagy :D amúgy lehet hogy bestresszelsz ha felkérnek téged..(lámpaláz)..ha táncolsz azt jegyezd meg hogy nem szabad olyankor elgondolkoznod.. testben ott vagy a fejed meg máshol..
2017. aug. 13. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor sincs semmi baj,ha elrontod. Nevess rajta egyet aztán folytassátok. Nem leszel senki szemében azért kevesebb,mert néha elrontasz egy-egy lépést!:)
2017. aug. 13. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
A sportszerű tánc, amit csinálsz, az pontos koreográfia lekövetése, nem? Vagyis nem klasszikus, vezetés-követésen alapuló társastánc? Nem ott lehet a bibi, hogy te tudsz táncolni, és pontosan tudod, hogy hogyan kellene mozogni, és egyszerűen nem hagyod, hogy vezessen a partnered (akár jól, akár rosszul)? Ha igen, akkor egyszerűen csak a követést kellene megtanulnod. (nem könnyű)
2017. aug. 13. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen valóban eléggé idegesít amikor vezetni akarnak engem:/
2017. aug. 13. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyet értek az utolsó válaszolóval. Nekem is ilyesmi problémám volt. Egy barátommal jártunk társastáncra és sosem tudtam magam hagyni vezetni. A tanár sokszor azt mondta, hogy csukjam be a szemem és úgy sokkal könnyebb volt, mert muszáj volt bíznom a partneremben. Kb egy hónap alatt elértük, hogy hagyjam magam vezetni.

Nem mondom, hogy ez egy bálban megvalósítható, de ha gondolod próbáld ki.

2017. aug. 14. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
2017. aug. 14. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!