Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok fiúkkal táncolni?
Diszkóba nem igazán járok csak bálokba, ha van lagzi akkor meg oda. Viszont ha a barátnőimmel táncolok akkor olyan jól megy az egész jól is érzem magam. De ha egy fiú felkér táncolni olyan estetlen vagyok nem tudom mit csináljak rá is lépek néha a lábára meg idegesít hogy úgymond ő vezet engem én viszont nem tudom hogy mire gondol ebből meg az lesz hogy csak ráncigál engem. Ezért ha felkérnek inkább visszautasítom sokszor őket:/
A tánc tudásommal nincs baj mert 5 éve táncolok sportszerűen. Mitől lehet ez? Hogy lehetne ezt javítani?
16/l
Egyet értek az utolsó válaszolóval. Nekem is ilyesmi problémám volt. Egy barátommal jártunk társastáncra és sosem tudtam magam hagyni vezetni. A tanár sokszor azt mondta, hogy csukjam be a szemem és úgy sokkal könnyebb volt, mert muszáj volt bíznom a partneremben. Kb egy hónap alatt elértük, hogy hagyjam magam vezetni.
Nem mondom, hogy ez egy bálban megvalósítható, de ha gondolod próbáld ki.
Itt volt erről szó:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!