Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek ha egy lány "aranyos"?
Gyakran hallom ezt, mert egész kedves vagyok meg sokak szerint cuki az arcom..bár én ennek annyira nem örülök, a rocker/animés stílusomhoz valahogy nem illik ez az egész:D
13/L
Animèhez nagyon is illik :) :P
És ez egy buta kérdés :)
Ugyan ki nem szereti ha egy lány aranyos ?
Továbbá, 4 órakor inkább aludnod kellene :) és ez az oldal sem neked való még. Sok itt a hülye :)
Az aranyos és cuki lány sok fiúnak bejön. DE a műcukiság, az erőltetett cukiskodás engem pl. idegesít, ám, ha természetes cukiság, az nagyon jó pont.
Elsősorban az vagy, aki vagy. A valódi személyiségedet, a valódi önmagadat ne próbáld a stílusodhoz erőltetni. Csak jöjjön az, ami belülről jön, ami természetesen jön.
Igen. Az a kedvencem.
És azt is tudd, hogy ilyen jelzőkkel csak szép lányokat illetnek. Szóval egy egyszerű "aranyos" szócska többet jelent magánál a szónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!