Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Oké, akkor befejezem itt. :D
A pink fiúknak (létezik ilyen :D) pedig azért, mert "ijesztő" vagyok néha, a többiek meg nem vállalnának fel. Részben bizonytalanság, részben tapasztalat. Én azért viszonylag egy pozitív ember vagyok, de elgondolkoztam azon, hogy a macskámhoz megyek hozzá. :D Jó, tudom, változhat még a stílusom, van időm, de szeretni akarok és szeretve lenni. 17/L
"Ezért minden: önkínzás, ének:
Szeretném, hogyha szeretnének
S lennék valakié,
Lennék valakié."
Valakinek pont az extrém csajok jönnek be (Hellóóóó :D). De ha így érzed, kénytelen leszel a személyiségeddel lenyűgözni másokat. :)
A férfiember a mai világban, milyen indíttatásból esne neki 5 bivalynak? Régen oké, élelemszerzés volt a cél, de a mai világban szerintem ennek inkább hátráltató ereje lenne egy esetleges kapcsolat kialakulása során. Természetesen, ha a hölgy megvédése a cél, akkor aláírom, jogos, amúgy pedig, bizonyítási vágyból értelmetlen lenne az állatok lemészárlása!
Ui: ne itt csajozz #3-as!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!