Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso csok? Tobbi lent👇
Egyáltalán nen ciki:D
Én sem csókolóztam még, de mit lehet tenni, amúgy meg jön az magától.
Lehet, hogy magadban cikinek érzed, de nem kell, pedig nálam is ez van:D
hidd el, jönni fog magától :D de ne számíts arra, hogy olyan lesz mint a filmekben... szóval ne vedd túl komolyan, és ne akard hogy tökéletes legyen... az első palacsinta mindig félresikerül :D de idővel belejössz és akkor csak egyre jobb lesz :3
amúgy egyáltalán nem ciki, akkor csókolózol amikor akarsz, nincs korhoz kötve :)
Szió!
Énis így voltam vele mint te, rettegtem tőle, hogy elrontom az elsőt. Ugyan úgy gyakorikérdéseken nézelődtem, hogy úristen, hogyan is kell?:D És mindenki azt írta, hogy majd magától jön az egész. Aztán pár hónap múlva találkozgattam egy fiúval, aki mai napig a barátom. A 3. találkozón csókolt meg, és tényleg csak annyit tudok mondani, hogy magától jön az egész, ráadásul nekem még nyelves is volt, nem sima. Ha pedig végképp nem megy (amit erősen kétlek) akkor csak utánozd le amit a fiú csinál. Hidd el menni fog, és ne félj! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!