Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok egy ilyen lanyrol?

Figyelt kérdés

16 eves, 170cm es 52kg

Regebben sokat bulizott es hasonlok, par honapja mar nem vonzzak ilyen temak es egyaltalan nem is iszik. Ha elmegy otthonrol akkor is csak a barataival beszelget, kavezik, mozizik stb.

Altalaban hangos es beszedes, konnyen baratkozik. Vidam termeszete van, rengeteget nevet (ez neha akar sok is tud lenni).

Nem szeret sportolni, viszont rendszeresen nezi es koveti a focit, illetve az nfl-t es az nba-t.

Szeret (es tud is) fozni, rengeteg sorozatot nez, sok fele zenet hallgat, de a kedvence a rap es a hip hop.

Negativ tulajdonsagai kozul a legjelentosebb az, hogy annak ellenere, hogy nagyon sokan szepnek tartjak, nincs megelegedve magaval es onbizalom hianyos.

Sokat foglalkozik a kulsejevel es igyekszik mindig tokeletes sminkben, ruhaban megjelenni.

Nem igazan fejezi ki az erzelmeit, sok dologgal/emberrel szemben kozombos.

Hatarozott es rosszul viseli, ha nem ugy mennek a dolgok ahogy o szeretné, de, ha muszaj akkor tud alkalmazkodni.

Oszinte, de van amikor tul nyersen kozli a velemenyet es ez masoknak serto lehet.

Ennek ellenere az emberek tobbsege kedveli, mert nyugodt, megerto es lehet vele beszelgetni.

2018. febr. 8. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Azt, hogy tipikus 16 éves. Pont olyan mint az összes többi, 12 egy tucat belőle. Ide ír ki ilyen kérdéseket, azt remlve hogy kicsit megtöltheti az ego puttonyát aznapra is, és hogy visszaigazolást nyerjen arról hogy ő bizony különleges, miközben nem az.
2018. febr. 8. 16:18
 2/7 anonim válasza:

16 évesen már nem iszik és nem bulizik? hát ez igazán bájos...csak gratulálni tudok neki/neked.

első kommentelővel teljes mértékben egyetértek

2018. febr. 8. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
16 éves és "Regebben sokat bulizott es hasonlok"? Ez eléggé szánalmas :D Akkor már 12-14 évesen részegen feküdtél az árokban, összehányt ruhában minden héten párszor?
2018. febr. 8. 16:46
 4/7 anonim válasza:
Azert engem erdekelne, hogy mit takar az a "regebben". Valahogy nem tudom megerteni, hogy egy velem azonos koru lany x idovel ez elott rendszeresen bulizott es ivott olyan szinten, hogy utana fontosnak tartsa megemliteni azt, hogy mar nem ilyen eletet el. Egyebkent a tobbi dolog szimpatikus (foleg az nfl iranti erdeklodesed), en is hasonlo tulajdonsagokkal rendelkezek. :) 16/l
2018. febr. 8. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy reménytelen.
2018. febr. 8. 17:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, de a kort elirtam es nem tudom, hogy lehet e javitani a kerdesben. 17 vagyok, lassan 18. Es a regebbet közel sem 14 ev korulire kell erteni. 16 eves multam amikor ez az idoszak volt. :D
2018. febr. 8. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem a nem mutatja ki az érzéseit rész nem tetszik, amúgy nincs ezzel baj... na meg egy kis mozgás azért kell...szerintem az hozzátartozik a mindennapi élethez. meg mondjuk az is idegesítő tud lenni, hogy hiába mondogatom, meg tudatom egy lánnyal, hogy mennyire tetszik, és tök felesleges annyit sminkelni, mert úgy is tetszik, akkor is rondának tartja magát. attól ki tudok készülni. amúgy a nyitottság a barátkozás tetszik, a főznitudás is nyilván jó pont.
2018. febr. 8. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!