Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hany évesek vagytok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hany évesek vagytok, dohanyoztok e vagy sem?

Figyelt kérdés
2018. febr. 6. 17:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
En 13 vagyok es nem dohányzom. (később sem áll szándékomban)
2018. febr. 24. 11:46
 22/23 anonim ***** válasza:

18 éves vagyok, nem szeretem a szagát se, nem egészséges, így nem fogok dohányozni :)

Egyszer lehet kipróbálom, de ennyi.

2018. ápr. 15. 19:55
 23/23 anonim ***** válasza:
16 vagyok, és még a füstjétől is rosszul vagyok. Ha valamelyik korombeli, vagy nálam fiatalabb ismerősöm kezében cigit látok elkérem tőle, és elnyomom. Aztán várom, hogy elküldjön az anyámba. Én ezt 18 alatt nem vagyok képes tolerálni. Az egy dolog, hogy a saját szervezetüket szétbasszák, az ő dolguk, de bhaszki...mellettem ne dohányozzanak, mert már a szagtól és a látványtól kiakadok, és akkor még ott van az, hogy ezzel az én tüdőmet is szennyezik, meg az egész környezetemét. Szerintem ebben semmi "menő" nincs. Pontozzatok csak le engem is.
2018. ápr. 15. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!