Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha 15 évesen egy 23...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 15 évesen egy 23 éves "férfi" tetszik?

Figyelt kérdés
Nem a kora, pénze, vagy a vágyak vonzanak hozzá, hanem ő maga. A személyisége. Szerintem még lehet is belőle valami, de félek, hogy lenéznének emiatt. Őt is és engem is egyaránt.

2018. febr. 4. 21:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen velem is volt, szerintem normális, ha nem lesz belőle semmi.

Én is elmondtam anno annak a férfinak, hogy tetszik, és megmondta, hogy én még fiatal vagyok. Akkor nekem ez sz@rul esett, de most vissza gondolva ez volt a legjobb verzió, ami történhetett:)

2018. febr. 5. 01:37
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
amúgy tedd már fel magadnak a kérdést? Minek jönne össze egy gyerekkel ha hozzá korban közelebb állóval is kavarhat?
2018. febr. 5. 10:19
 13/19 A kérdező kommentje:
Elgondolkodom, de számodra is lenne egy kérdésem... minek jönne össze korabelivel, ha nem kell neki senki azok közül?
2018. febr. 5. 15:32
 14/19 anonim ***** válasza:
70%

#13: Honnan tudod, hogy nem kell neki senki közülük?

De ha nem is,akkor is választ valakit mondjuk a 18 évesek közül,akik még mindig nem 15 éves kislányok

2018. febr. 5. 17:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha szerencséd van akkor a hímnek van egy enyhe pedofil hajlama és kölcsönös lesz a vonzalom, vagy épp egy egy, vagy több éjszakás kalandra vágyik akkor is megtörténhet hogy összejöttök. De minden más esetben, egy 23 éves férfi megsimogatná a kis buksidat és azt mondaná hogy nagyon aranyos vagy, menj inkább tanulj a holnap felmérőre, ha szerelmet vallaná neki. Aztán pontozz csak le engem is, mert a többi válaszadóval az igazat mondjuk. :)
2018. febr. 5. 17:35
 16/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy túl nagy akarsz lenni.. Most miért lenne jó egy 23 éves? Neki munkája van, te szerintem 8 általánost alig végezted el.. Ha egyáltalán sikerült.. Most nyilván le fog állni egy kis taknyossal. Gondolkodj már
2018. febr. 6. 17:40
 17/19 A kérdező kommentje:
"Most miért lenne jó egy 23 éves?" Engem nem érdekel hány éves, nem a kora miatt tetszik...
2018. febr. 6. 22:27
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem hittem, hogy ilyen sok itt a lenéző, rosszakaró ember, de hát erre is rá kellett jönnöm:)
2018. febr. 6. 22:28
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

#18: Senki nem rossz akaró, csak te hordasz szemellenzőt.

Ő viszont fogja a korodat nézni, és neki csak egy kislány vagy.

2018. febr. 7. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!