Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, hím nemű...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, hím nemű egyedek! Mire gondoltok olyankor?

Figyelt kérdés
Tegyük fel egy teljesen hétköznapi szituáció történik: éppen bevásárolsz, utazol, vagy csak sétálsz az utcán. Milyen érzéseket vált ki belőled/mire gondolsz, ha egy lány rád néz olyan módon, hogy látszik, tetszel neki?

#szemkontaktus #misztikus idegen
2018. jan. 30. 16:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem #18 jól látja a helyzetet. Mitől lenne jobb ha minden fiút megbámulnál? Csak az változna, hogy elveszne a tartásod. Ami nem túl jó, én nem szeretem azokat a lányokat akik ezt csinálják, hogy minden fiú után megfordulnak, ez esetben lehet, hogy ri..ncnak hinném őket, hogy őszinte legyek ezek a lányok nem kellenek senkinek. És szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
2018. jan. 31. 07:51
 22/24 anonim ***** válasza:
54%

#20: Nem vagyok lány, így remélem, hiteles számodra válaszom.

Üdv: 18-as válaszoló.

2018. jan. 31. 09:19
 23/24 A kérdező kommentje:

Bizonyítsd! :D

Nem értetek teljesen szerintem. Nem úgy értem a bámulást, mint egy ribizli, hogy jaaaj de dögös pasi legeltessük rajta a szemünket :D Hanem csak ránézek és mosolygok egyet. Nem vágom mi ebben a közönséges. Vagy talán az lenne a jó ha szarnék a környezetemre és nézném az eget? Mivel sokan ezt teszik, ja csak nem az eget, hanem azt a mocsadék telefont. Nagyon nem akarok belemenni, de szerintem ezek azok a dolgok, amik hiányoznak a mai világból. Visszatérve..attól lenne jobb, hogy én jól érzem magam tőle :D Erre nem is gondoltál, mi? Amúgy lányokra is szoktam mosolyogni, akkor leszbikus vagyok?

2018. jan. 31. 16:09
 24/24 anonim ***** válasza:

Ha mosolyogsz az utcán idiótának néznek tapasztalat

Mivel a magyarok nagyon barátságtalanok néha

2018. ápr. 2. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!