Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban szeretem mint barát de nem vagyok belé szerelmes. Mi ez?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki eddig az egyik legjobb barátom volt de elkezdtem iránta többet érezni. De nem vagyok belé szerelmes. Akkor ez most mi?2018. jan. 25. 22:38
1/1 anonim válasza:
Az hogy többet érzel iránta nem jelenti azt hogy szerelmes is leszel rögtön. Szimplán többet érzel, vonzódsz hozzá, ennyi. :)
A többi meg ki alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!