Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik a lányoknak a farmer élet?
Nekem nem lenne ezzel bajom, igaz, nem így terveztem az életem, de, ha a sors úgy hozná, hogy egy farmer sráccal jövök össze, akkor szívesen segítenék neki, mondjuk napi 2-3 órát a földeken(tudom, ez nem sok, de nekem lenne civil munkám, ahol napi 8-10 órákat dolgoznék)
15/l
Látszik, hogy itt senki nem ilyen körülmények között nevelkedett...
Én falun nevelkedtem, de a középiskolát egy nagyvárosban kezdtem. Egyszerűen imádom az itteni életformát, a nyüzsgést, hogy az emberek nem foglalkoznak egész nap a másik dolgával, és nem néznek prostinak, csak mert befesteted a hajad vagy felteszel egy kicsivel látványosabb sminket. Én nem akarok visszakerülni a "tanyasi" közegbe, csak a munkát látom benne, és a hajnali kelést az állatokhoz.
#5 vagyok, falusi, igen, beismerem elég bosszantó, hogy mindenki mindent tud, olyan is ismer téged, akit te nem, az öregek ülnek a padon az út szélén, elmész mellettük, 2 méterre vagy, azt hiszik nem hallod, és elkezdenek kibeszélni.
Kerti munkát is végeztem már, nem döglöttem bele, sőt élveztem + a mi családunk nem kel korán olyan 9-23-ig vagyunk ébren.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!