Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig ilyen nehéz az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gergely006 kérdése:

Mindig ilyen nehéz az első szakítás? (17F)

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel minden reggel találkozom mert egy buszmegállóba szállunk fel, és nagyon megtetszett(neki én is) sokáig nem is mertem oda menni hozzá mert nem volt még se barátnőm se kapcsolatom még...Elhatároztam magam hogy odamegyek hozzá, és oda is mentem nagynehezen. Sikeresen beszéltünk megszereztem a számát és a Facebook profilját....Talizgattunk ölelkeztünk, majd egyik nap romantikusan megtörtént az első csók...Nem érdekelt milyen negatív tud lenni és az sem, hogy nem tökéletes...De mindig ott voltam neki beszélgettünk mindennap, Hétköznap suliba reggel meg délután is találkoztunk, mert egy suliba járunk csak ő másik épületbe...Romantikáztunk rajzoltam neki, megvártuk egymást suli után és hazáig faltuk egymást...majd még mielött hazakísértem is vagy 1órán keresztűl....Szerelmes lettem és ő is azt mondta: "Soha.Soha a...b*dos életbe nem szeretett senkit annyira mint engem"....Majd rá 3hétre azt mondta már nem szeret úgy mint azelőtt(sírva), és azt mondta be szeretné fejezni velem ezt...Pedig ott voltam neki még a legrosszabb helyzetben is, ha unatkozott,ha görcsölt,ha baja volt...MINDIG. Eltelt egy hétvége egymás nélkül(Messenger) és a lelkem összetört, mert nem tudtam bennem van-e a hiba vagy mi történhetett...Hétfőn vittem neki egy szál rózsát bevalottam neki hogy nagyon szeretem, és elfogadom amilyen nem érdekel ott leszek vele mindig és tisztelni fogom, nem nézek más lányra(nem tudok egyszerűen) és kitartok mellette jóban roszban, főként roszban..."De ő már eldöntötte", és délután oda adtam neki a valentin napra vett karkötőjét(bele glavírozva a beceneve), és megint megkérdeztem az okát....Azt mondta hogy ő nem ezt akarta, meg hogy egy "érzéketlen f*-sz ő"....Megkérdeztem a valódi okát és azt mondta, "megtetszett neki valaki más"...Akkor tört össze teljesen a lelkem és a szívem...Egyszerűen megpróbáltam megadni azt amire a szüleim mindig neveltek egy lánynak, de neki ez kevés volt. adtam neki öleljmeg kártyát és szeretgess meg kártyát és azt mondtam ha elkapja a depresszió akkor rám mindig számíthat, és megöleltem és adtam egy homlok csókot neki....Január 19-dikén történt mindez és azok ellenére amiket mondott sem vagyok képes elengedni, mert még szeretem. Mindennap látom reggel, és délután is néha velem jön haza...Kitörölt Facebook-ról, és rám nézni se néz...Van rá esély, hogy az exe miatt hagyott itt, és nem vagyok képes felfogni miért is tette ezt velem....Annyira szép és mesebeli volt, és ő összetörte....Teljesen kivagyok és még szeretem bármennyire is próbálom utálni őt, nem vagyok képes.

2018. jan. 25. 16:31
 1/8 anonim válasza:

Igen az első nehéz, szokj hozzá.

De amúgy ez az egész egy hónapig sem tartott? Ez egy gyerekszerelem volt. Majd elmúlik. Ne legyél ennyire tragikus.

Nyilván nem veled van a baj. Nem tehetsz róla, ha neki más kell. Előfordul.

Majd jön a következő.

2018. jan. 25. 16:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó is lenne, de valami benne megfogott, ami eddig másban nem....Ha lehet tényleg jobb lány akkor abban nem igen hiszem...Baj ha megpróbálok hinni a lányoknak? Hogy mennyire szeret és, hogy mennyire leélné velem az életét...Tudom 17 vagyok, és ne most döntsek ilyenekről, de irritál, hogy nincs Fogalma a "ÖRÖKKÉ SZERETLEK" és más rokonértelmű szavaknak/mondatoknak.
2018. jan. 25. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugi 2 hét és már nem is fog hiányozni. Az első szerelem nekem is pont 1 hónapig tartott (pedig ugyanolyan szerelmesnek éreztem magam, mint te). Én mondjuk elmentem egy sulibuliba, kissé berugtam és a buliban már egy másik lánnyal smároltam. Nekem az is sokat segített.
2018. jan. 25. 17:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani, ha ilyen könnyű elfelejteni, akkor csak a kidobott pénzt sajnálom érte 😒😅
2018. jan. 25. 17:14
 5/8 anonim válasza:

Figyelj, amíg szerelmes vagy valakibe, nyilván mondod neki hogy örökké, meg minden. Ha nagyon nagy a szerelem, a lelketek legeslegmélyén akor is tudjátok hogy nem fog örökké tartani, dehát ezt csak nem mondod így ki. Ez nem csak dobálózás a szavakkal, hanem érzelmek :)

Ha meg már nem szeret... hát az szomorú. Lehet, hogy nem tudja megindokolni. Van ilyen. Van hogy csak őgy elmúlik a rózsaszin köd, akár ő maga sem tudja miért. Ne okold magad. Fiatal vagy még, jön más, most fáj, de majd túllépsz, foglald el magad valamivel

2018. jan. 25. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnállak. Te tényleg egy rendes, értelmes 17 éves fiú vagy. Nem értem, hogy miért kellett ezt csinálnia. Nem a te hibád, hogy szakítottatok. Szerintem még nincs eléggé felnőve egy kapcsolathoz. A rosszabb eset, hogy csak kihasznált. Vagy az előző, hogy nem volt elég érett az ilyen dolgokhoz. Hirtelen szerelmes, de gyorsan elmúlik a hatása. Nagyon sajnálom :c 15/L

(Ha szeretnél erről beszélni csak írj)

2018. jan. 25. 17:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok 😊 köszönöm a válaszaitokat, segítettetek, az önbizalmam és az önbecsülésem helyre állítani... 🙄😏
2018. jan. 25. 21:03
 8/8 anonim válasza:

Haver, én most lábalok ki egy 3 éves kapcsolatból. A volt barátnőm egy hónap után már talált is mást, én még ki sem hevertem a szakítást...

Ahogy egy jó barátom mondta pár napja:

"Ha nyakig ülsz a sz*rban, ne lógasd az orrod!"

és milyen igaza van! Fel a fejjel! :)

2018. jan. 25. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!