Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig ilyen nehéz az első szakítás? (17F)
Igen az első nehéz, szokj hozzá.
De amúgy ez az egész egy hónapig sem tartott? Ez egy gyerekszerelem volt. Majd elmúlik. Ne legyél ennyire tragikus.
Nyilván nem veled van a baj. Nem tehetsz róla, ha neki más kell. Előfordul.
Majd jön a következő.
Figyelj, amíg szerelmes vagy valakibe, nyilván mondod neki hogy örökké, meg minden. Ha nagyon nagy a szerelem, a lelketek legeslegmélyén akor is tudjátok hogy nem fog örökké tartani, dehát ezt csak nem mondod így ki. Ez nem csak dobálózás a szavakkal, hanem érzelmek :)
Ha meg már nem szeret... hát az szomorú. Lehet, hogy nem tudja megindokolni. Van ilyen. Van hogy csak őgy elmúlik a rózsaszin köd, akár ő maga sem tudja miért. Ne okold magad. Fiatal vagy még, jön más, most fáj, de majd túllépsz, foglald el magad valamivel
Sajnállak. Te tényleg egy rendes, értelmes 17 éves fiú vagy. Nem értem, hogy miért kellett ezt csinálnia. Nem a te hibád, hogy szakítottatok. Szerintem még nincs eléggé felnőve egy kapcsolathoz. A rosszabb eset, hogy csak kihasznált. Vagy az előző, hogy nem volt elég érett az ilyen dolgokhoz. Hirtelen szerelmes, de gyorsan elmúlik a hatása. Nagyon sajnálom :c 15/L
(Ha szeretnél erről beszélni csak írj)
Haver, én most lábalok ki egy 3 éves kapcsolatból. A volt barátnőm egy hónap után már talált is mást, én még ki sem hevertem a szakítást...
Ahogy egy jó barátom mondta pár napja:
"Ha nyakig ülsz a sz*rban, ne lógasd az orrod!"
és milyen igaza van! Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!