Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mostani csajok egy részének...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani csajok egy részének az miért undirtó, ha?

Figyelt kérdés
A mostani csajok egy részének az miért undirtó,ha egy srác izmos,ki van gyúrva?? (Nem koksz,naturál,max kreatin,feherje..)Párszor megkaptam hogy ez már sok,meg hogy undoritoan nezek ki stb,csak mert izmosabb vagyok a mostani páva 40kg-os "srácok"-nál... tényleg nem menő már,ha izmos egy srác?! 18F
2018. jan. 24. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Az agyadra kéne gyúrjál, fiacskám!
2018. jan. 24. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:
4-5 tanuló vagyok,intelligens ember,ugyhogy cimbora ez kapufa :)
2018. jan. 24. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ne azzal foglalkozz hogy menő vagy nem menő...

gondolom azért kezdtél el edzeni mert neked ez jön be, így érzed jól magad

ne pár csaj miatt kezdj el azon filózni hogy leállsz vagy bármi

2018. jan. 24. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
A mostani lányoknak is bejön, ha valaki izmos, de nem kell nagyon nagyon izmosnak lenni, mert az már valahogy nem mindenkinek áll jól.:)
2018. jan. 24. 19:47
 5/7 White_Another ***** válasza:
27%
Intelligens ember vagy, fogalmazni nem tudsz. Azt azért hadd kérdezzem már meg, hogy melyik neves iskolába jársz? Tudod nem mind1, hogy hol vagy jó tanuló. 😃 Ráadásul rengeteg tényező van, amely értelmetlenné teszi a jegyeiddel való dobálózást.
2018. jan. 24. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Sokaknak bejön, sokaknak nem. Mindenki véleménye más, bár a sportos test az mindig előny. Ennek ellenére én is azt mondom számomra nem tetszik, bár nem mondanám, hogy "undorító"...
2018. jan. 24. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön ha izmos egy srác nyilván mindenki véleménye más de semmiképp nem mondanám azt hogy undorító
2018. jan. 24. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!