Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez túl duci alkat vagy még jó?
158 cm vagyok és 66 kiló. Mostanában kikerekedtem kicsit. Szerencsére nagyjából arányosan, de azért duci vagyok. Szeritnetek sok ez?
16/L
2 számból ezt meg nem mondom.. főleg, hogy nem szoktam méricskélni a nőket. :D Kérdezz meg valakit a környezetedből akinek van pénisze.. /ha másik csapatban játszol akkor nyilván lányt/ [a barátnőidet felejtsd el.. nem hiteles forrás.]
25F
minek kell ilyen kérdést feltenni kép nélkül??
bármilyen furcsa az izom tömege nagyobb mint a zsíré, nem mindegy milyen arányba található meg a testeden, lehet hogy semmi baj nincs az alakoddal, lehet picit duci vagy, és lehet hogy kövér, és az se mindegy hogy pl a melled mekkorra mert bárhogy nézem azokra is hat a gravitációs vonzás, szóval van tömege, az is számít valamit...
amíg nem látszik hogy milyen arányokba és mi van rajtad addig mit is vársz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!