Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavar az hogy szűz vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar az hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok , tavasszal érettségizem.

Nem vagyok felszínes,se csúnya, se buta de valamiért rettentően kezd zavarni hogy szűz vagyok. És nem tudom miért.

Mindig is hülyeségnek tartottam, ha valaki ilyeneken aggódik és sose voltam annak a híve hogy nagyon korán veszítse el az ember.

Sőt anno még meg is fogadtam magamnak hogy 17 éves korom előtt nem veszítem el,mert nem tartottam magam elég érettnek hozzá. Erre itt vagyok és zavar hogy szűz vagyok. Olyan lettem amilyen nem akartam. Sokszor gondolkodom azon hogy zavar hogy nálam rondább,butább stb emberek már nem szüzek és ilyenkor felkapom a fejem hogy úristen hogy lehetek néha ennyire gonosz és hülye.

Miért zavar ennyire hogy szűz vagyok de még csak a közelébe sem voltam annak hogy elveszítsem?

2018. jan. 23. 22:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Najó, akkor harmadjára is írok. Azt elfelejtettem, hogy az első szex nekem egyébként nagyon jó volt, szóval nem erről van szó, csak tényleg természetes érzés lesz, ha odakerülsz, ott nem azt fogod érezni, hogy "Úristen, mekkora dolog, végre elvesztem a szüzességem", hanem ilyen "Nem hiszem el, hogy ezen paráztam, ez tök egyszerű"
2018. jan. 26. 00:00
 12/20 anonim ***** válasza:
36%
#9: Ezt a könnyűvérűséget inkább ne terjeszd. Én szégyellnem,ha 18 évesen ilyeneket csináltam volna.
2018. jan. 26. 17:45
 13/20 anonim ***** válasza:
61%

:D Jaj, istenem. Már csak röhögök az ilyen beszólásokon. Hihetetlen. Most komolyan? Miért ne feküdhetnék le valakivel, akihez vonzódom, miután beszélgettem vele órákat és készen álltam az együttlétre? Komolyan nem értem, hogy miért gáz az, ha valaki ilyen módon akarja jól érezni magát? Más tevékenységek miért nem elítélendőek? A szex nem változtat semmit az emberen, vagyis de... változtatHAT valamennyit... Bennem semmi nem változott, kivéve azt, hogy végre képes lettem elfogadni a testemet, és meglátni, hogy lehet szerethető, vonzó, ahogy kinézek, amivel oly sokáig problémáim voltak. És tudod, olyan vicces, hogy ennyi alapján megítélsz embereket. Szerintem ez undorító. Tudod, ezek a társadalmi stigmák egyszerűen feleslegesek. Nem kevesebb a tartásom senkinél. Arra is rájöttem, hogy nem szeretek érzelmek nélkül szexelni, egy csomó minden fejlődött bennem de az alapértékeim ugyanazok, mint ami eddig. Sosem ítéltem el azt, aki sok mindenkivel lefekszik, mert ismerek egy pár nagyszerű embert, akiknek sok partnerük volt, és bármikor számíthatok rájuk, a legjobb szívű emberek a világon, és ismerek olyan szűz lányt, és fiút is, akik megbízhatatlan alakok, és ki sem tudnak nyögni egy értelmes szót. Ez is szemlélteti, hogy az embert nem a szexualitása határoz meg, hanem az, ami tudás, tehetség, tapasztalat, tolerancia, nagylelkűség, szeretni vágyás rejtőzik benne. Szerintem ez a helyes mérce. És ennek semmi köze ahhoz, hogy hány emberrel feküdt le. A kettőt összemosni nagy hiba.

Én is... az igaz barátaimhoz mindig hűséges maradok. És a szerelmemhez is az maradnék.

2018. jan. 26. 18:28
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
És amúgy mi a franc? 18 évesen aztán bőven nem korai. Mások 13-14 évesen csinálják először. Undorító ez a hozzáállás.
2018. jan. 26. 18:32
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
#13: Szóval néhány óra után? Uhh, minél többet írsz erről,ez annál gazabb lesz, szóval tartsd magadban. Hiába fényezed itt magad, akkor sem változik semmi.
2018. jan. 26. 20:12
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas vagy. :D
2018. jan. 26. 20:17
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
Nyilván nem volt még részed ilyenben és fogalmad sincs, hogy mennyire természetes és jó.
2018. jan. 26. 20:17
 18/20 anonim ***** válasza:
58%
De volt részem szexben, de odáig nem alacsonyodtam le, hogy néhány óra ismeretség után egy külföldivel veszítsem egy alkalmi kapcsolatban. Ennél több vagyok szerencsére.
2018. jan. 26. 20:29
 19/20 anonim ***** válasza:
36%
Nem a szexre értettem, hanem egy ilyen kalandra, mert ez tök izgalmas és jó dolog, és sosem gondolnám, hogy szégyellnem kéne magam miatta. Ez egyáltalán nem lealacsonyodás. Csupán két ember összefonódása, akik szimpatikusak egymásnak. Nem állatias ösztönökről volt szó, hanem vonzalomról, ami igenis eldőlhet pár óra után, sőt... pár perc alatt is. Ez kémia és egy hullámhossz. Látszik, hogy sajnos a bigott nevelés. A szex sokféleképpen tud jó lenni. Fel nem foghatom azt, hogy miért kéne rosszul éreznem magam, mert jól éreztem magam valakivel. :D
2018. jan. 26. 21:25
 20/20 anonim ***** válasza:
63%
#19: Fejezd már be a magyarázkodást, meg a meggyőzni akarást ! Csinálj, amit akarsz, vesd rá magad 2 perc után valakire, csak a kérdezőnek adj ilyen tippeket, ezt a viselkedést nem népszerűsíteni kell.
2018. jan. 26. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!