Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért szemeznétek egy ismeretlen fiúval?
Nemrég egy váróban voltam, ahol egy lány is bejött majd leült velem szembe kb 5 méterre. Az elején csak oda oda pillantottunk egymásra, aztán ő hosszan több másodpercre a szememre fókuszált, én kb 2 másodpercig, utána elnéztem.
Utána ezt eljátszottuk még egyszer kicsit később csak több másodpercig. Ő kezdte mindig én csak felnéztem, hogy ő néz engem.
Aztán szólítottak, elvégeztem amiért mentem, és a váró elhagyása közben is egymást néztük.
Lehet hogy az időtartam nem nevezhető szemezésnek, de kerestük egymást a tekintetünkkel.
Am nemigazán értettem a lányt, ő olyan aki 100-200 lájkot kap facebook-on egy képre, nagyon szép arca volt. Én nem az a fiú vagyok és pont emiatt nem hiszem megtetszhettem neki.
Nem mosolygott meg én se, meg pofákat se vágtunk csak olyan komoly arccal.
Szóval lányok ti miért csinálnátok ilyet? :D
En akkor szoktam ezt csinalni ha:
-tetszik a fiuban valami
-tul feltunoen nez szoval probalok rajonni hogy miert csinalhatja
-valami erdekeset/furat/nem mindennapit latok rajta
-zavarba jovok es en is visszanezegetek ra
Jelold be, es majd megtudod miert nezett a csaj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!