Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gaz ha egy meg erintetlen (18) lany belemegy egy egyejszakas kalandba?
Nem pártolom az ilyet, én például nem is tervezek ilyet csinálni, de ha Te akkora vágyat érzel akkor szerintem senkinek nincs semmi beleszólása a dologba. Egy embernek sincs joga elítélni valakit. "Gáz" vagy nem, az igazából véleményem szerint a Te dolgod. Ha mások véleményével foglalkozol akkor igen, gáz lesz, de ha
Te szeretnéd , akkor rajta! (Az már más kérdés, hogy hogyan álltok egymással, milyen a kapcsolatotok, miért fűz ennyire ésatöbbiésatöbbi..)
Kezdjük ott, hogy miért ítélkezünk rögtön egy olyan ember felett, akit még nem is ismerünk? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy helyeslem ezt a dolgot, mert nem, viszont tudom, hogy egy ember nem feltétlenül csak azért megy bele egy szexkapcsolatba, mert dugni akar, hanem olyan lelki sérülések miatt is lehet, amiről még saját maga sem tud.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!