Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok írni szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok írni szerelmes történeteket?

Figyelt kérdés
Ha tudtok főként igazat írjatok. :)
2018. jan. 22. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Evek ota tetszett egy fiu az iskolabol. Aztan nyaron, teljesen varatlanul ramirt, talalkoztunk parszor. Azt remeletem bejovok neki de ra kellett jonnom, hogy en is csak egy ujabb lany haverja lehetek, akiket erofitogtatas szempontjabol gyujt :D azota is szerelmes vagyok bele... szomoru de ez leglabb igaz
2018. jan. 22. 20:33
 2/6 anonim válasza:
38%

New Yorkban élt Joshua és Zifellina. Joshua a fárasztó egyetemi napja után tartott hazafelé busszal. Felmutatta a bérletét, majd leült az egyik szabad helyre. Menet közben nézett ki az ablakon. Nézte a kék eget, a fákat és magát a természetet. A szokásos napi 25 perc busz út ezen a napon eléggé váratlanul záródott. Amikor Joshua szokásos unottan meg akarta nyomni a leszállásjelzőt összeért a keze egy másik kézzel. Egy puha, szép és ápolt kézzel. Felnézett a merengéséből és hirtelen bedugult a füle, megemelkedett a pulzusa, a gyomrában mintha pillangók repdestek volna, és a saját szívverését hallotta de azon kívül semmi mást, és vörös lett, mint egy paradicsom. Egy csinos, barna vállig erő hajú nála kicsit alacsonyabb szintén elvörösödött de egyben rámosolygó leánnyal tálalta szembe magát közvetlen közelről. Mindketten annyira zavarban voltak, hogy még most is fogták egymás kezét, de a gombot elfelejtették megnyomni. Joshua az ablakból látta, hogy éppen elhagyták a házukat mert ő a buszmegálló közvetlen közelében lakott. "Elfelejtettük megnyomni a gombot" - mondta és mindketten felnevettek. Aztán észrevették, hogy még mindig egymás kezét fogják, és hirtelen zavartan elrántották mind a ketten a kezüket. Ugye Joshuának eléggé magas lett a vérnyomása is, tehát a nemesebbik része az égnek ágaskodott. Mivel Nymphomániában szenved és gyorstüzelő is ezért elővette a péniszét a hirtelen élmény után, kettőt rántott rajta és az ondót Zifellina cipőjére lövellte.

Vége

2018. jan. 22. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Eddig két barátom volt, mindkettőnek a sztorija szerintem elég szerelmes szóval leírom mindkettőt :)

16 voltam amikor a sulival elmentünk Bécsbe az adventi vásárra. Kb 50-en mentünk és köztünk volt az a srác is aki tetszett. Hát az volt hogy igazából egész nap szabad program volt, tehát csak annyi volt megszabva hogy mikor és hol van a gyülekező. A legjobb barátnőmmel mentem, körbejártuk Bécset és délután amikor már besötétedett akkor mentünk a vásárba. Épp egy nyalókát akartam magamnak venni amikor odajött hozzánk az a srác és ő is nyalókát akart venni. Akkor leálltunk dumálni és a barátnőm meg lelépett mert "látott valamit amit megakart venni" és hogy majd találkozunk a gyülekezőpontnál. Aztán mi meg mentünk tovább forrócsokit venni és végig beszélgettünk. Vettünk forrócsokit és leültünk egy padra egy fa alatt meginni. Ő egyszer csak felnézett az ég fölé és elmosolyodott én meg megkérdeztem hogy mi az. Mondta hogy hát épp egy fagyöngy alatt ülünk. Akkor én is felnéztem és láttam hogy tényleg. Amikor visszanéztem rá akkor pedig megcsókolt, közben meg elkezdett esni a hó. Elmondta hogy már régóta tetszem neki és szeretne többet. Mondtam hogy én is így érzek. Aztán rájöttünk hogy késésben vagyunk, persze el is késtünk és jól leszidtak minket de akkor már semmi nem érdekelt minket mert együtt voltunk és szerelmesek :) Nagyon mesébe illő volt amúgy, és több mint 1 évnyi járás után külső okok miatt elváltak útjaink de azóta is jóban vagyunk.

Másik sztori:

Szalagavatón azzal a fiúval táncoltam akit kicsi gyerekkorom óta ismertem és mindig is elég jóban voltunk. Az előtt sose tekintettem rá "úgy" csak barátként. És pont amikor szakítottunk az előző barátommal ő ott volt nekem és támogatott és akkor ez az érzés valahogy megváltozott. Aztán a szalagavató utáni bálon is szinte végig egymással táncoltunk és elmondta hogy többet érez irántam és szeretné hogyha a barátnője lennék. Én igent mondtam és azóta együtt vagyunk.

2018. jan. 22. 21:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon szép történetek. A 2. válaszolónak meg annyit hogy az is szép lett volna ha a végét lehagytad volna.
2018. jan. 22. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
Anyegin, Anna Karenina, Rómeo és Júlia, operák közül az Othello.
2018. jan. 22. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 Nagy arc vagy! Ment a zöld kéz!
2018. jan. 22. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!