Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok szerelmes történeteket?
Egyszer volt, hol nem volt egyszer egy király és egy királylány, de addig fizették a deviza alapú hitelt, hogy ráment a kastély is. Vége :(
Bocs, ezt nem hagyhattam ki. :DDDD
Hát nálam annyi volt, hogy volt egy fiú aki az utcánkban lakott pár házzal arrébb..és nagyon jóba voltunk...mindig jártunk gördeszkázni meg sétálni..ilyen helyekre és hát belészerettem. Hát látszott rajta, hogy ő is imád engem...(amúgy akkor én 14 ő 15 éves volt) és hát utána pedig randizgatni jártunk...aztán a fiú kijárta qz általánost és azt találták ki a szülei, hogy elköltöznek pestre, hogy jobb gimibe járhasson stb....annyut tudni kell, hogy pesti innen 180km-re van....hát én igazábol nagyon elszomorodtam....és utána mikor találkoztunk..mindig szomorúak voltunk.
Egyszer aztán felhozta ezt a témát..és, hogy már nincs sok időnk eggyüt meg ő szívesen folytatná az egészet távkapcsolatban (persze mind a ketten tudtuk, hogy az nem lesz hosszú távon jó.
Ís beszélgettünk stb...és akkor történt amire nem számítottam :) hát közelebbhajolt és megcsókolt!! És hát az utolsó napokban hivatalosan is összejöttünk :) most én 15 vagyok ő meg 16 és még mindig tart :)
A szerencsém annyi, hogy nagyon sokszor járnak ide haza mivel a szüleink is jóba voltak stb...tehát minden hónapban próbálnak hazajönni szóval tényleg nagyon boldog vagyok és próbálom beérni ezzel az egésszel mivel nagyon szeretem őt!!
Nekem ketto is van...(megjegyzes: ekezet nelkul irok).
Az egyik meg mikor 15-16 eves voltam. A csaladomrol annyit kell tudni, hogy nagyon szigoruak. Marmint ugy kell elkepzelni, higy szinte nem mehettem sehova a barataimmal; reggel suli, majd haza megyek ocsemert es otthon fozok, takaritok stb., stb. S a rokonaim is argus szemmel figyelnek, hogy mikor teszek valami baromsagot, hogy aztan ezen pletykaljanak. Tehat olyasmi, mint a filmekben a nemesi csaladban vagy mi. Termeszetesen mindent megkaptam, amit szerettem volna csak a szabadsagomat vettek el ezzel es a gyerek koromat. Mig masok kint az utcan szorakoznak en otthon tanulok, fozok, takaritok es a tesoimra vigyazok (neha tobb kisgyerekre is). Egyik napon, olyan december korul unokatesom elhivott laser harcra szulinap alkalmabol. Szuleim elengedtek nagy mehezen. Ott csomo ismeretlen alak volt, igy hat nagyon nem mertem megszolalni. Persze probaltak velem beszelgetni, de hat akkor nem voltam valami tarsasag kedvelo tipus. Egesz jol sikerul a laser harc, masnap facebook-on csomoan bejeloltek akik ott voltak. Visszaigazoltammoket, ra par percre ram irt egy fiu a laser harcrol. Kicsir fura volt meg minden. Es masodpercre pontosan az unokanoverem is ram irt, hogy: na? Rad irt David? Kicsit osszezavarodtam, hogy ez most mi. Kiderult a vegen, hogy a fiunak bejovok, es nem mert hozzam kozeledni. Csak mert megkozelithetetlennek tuntem azzal, hogy alig beszeltem. Sokat beszelgettem Daviddal, neha elem jott suliban (akkor 9-es voltam). Hozott teat, kakaot stb stb, egyszoval nagyon aranyos volt. Elhivott csomoszor randira, csak hat visszautasitottam mert nem volt idom ra es hat feltem is. Aztan vegul egyre elmentem. Ott csokolt meg eloszor es ra harom nappal jartunk hivatalosan (es ez volt januar kornyeken). Minden sinen volt, csak hat ugye mondtam, hogy a szuleim szigoruak. Anyu rajott, hogy van valakim, es hetekis elkobozta a telom, apam kiabalt, anyam is, minden nap ertem jottek suliba, anyam fel is hivta Davidot, hogy mit kepzel, hogy velem van hisz en meg gyerek vagyok o meg mar majdnem felnot (David 4 evvel volt idosebb nalam) es hogy hagyjon engem beken, mert nekem tanulnom kell stb stb. Sokat sirtam, es szinte kesz kinszenvedes volt azaz egy honap, aztan szakitanunk kellett. Vagyis en szakitottam, mert nem birtam azt a lelki terrort, ami otthon volt. O elfogadta, es megerti, hogy nekem milyen nehez es hoy var ram. Utana titokban beszelgettunk telom, de nem tartott sokaig, ugyanis egy teljes fel evre eltunt David, nem irt meg semmi. Ki voltam akadva, hisz o mondta, hogy var ram, o mondta, hogy en mas vavyok, mint az eddigi exe, meg hogy kulonleges vagyok. Aztan megis elotolta a kepet elottem, es bocsanatot kert, hogy milyen szemet volt, hogy nem irt es hogy cserben hagyott. En termeszetesen finoman szolva leszartam. Utana azt hiszem egy evig nem szoltam hozza, de vegul annyiszor kert bovsanatot, hogy vegul megbocsaotttam neki.
Ez a story meg folytatodik, de mar igy is hosszura nyult xD ha erdekel pribatban megirom a tobbit.
Elozo vagyok.
A masik ilyen szerelmi tortenet most jatszodik, 18 eves vagyok egyebkent.
Osztalykirandulas volt, egy napos es egy ejszakas. Tudni kell, hogy a fiuk az osztalyomban nagy ivosok, igy hat nem csoda, hogy vittek magukkal piat. Varost neztunk, utana csoportokra szegodtunk s igy mentunk vasarolni. Velem jott a legjobb baratnom es egy fiu (Tomi). Harman baromira jol szorakoztunk, Tomival alapbol nagyon joba voltunk szinte mar a legjobb fiu haverom. O is birt. Mondta, hogy ahhoz kepest, hogy mennyire kulonbozunk megis nagyon jol megertjuk egymasr (o velem ellentetben gatlastalan, perverz, szemtelen, bator es meg sorolhatnam), egyebkent helyes volt, szerintem a leghelyesebb az evfolyamban. Az este egy paran (kb a fel osztaly) felelsz vagy mersz jatekot jatszottunk az egyik szobaban. Nekem az volt a feladatom, hogy egyhuzamba huzzam meg a palinkat (olyan egy pohar volt, mar nem enlekszem). Mit ne mondjak, borzalmas volt ugyanis elotte sose ittam, nem szeretem a szagat, es hat undorodtam az alkoholtol. De vagy ez, hogy vetkozok es mar igy is sportmelltartoban voltam es egy rovidgatyaban (szerencse, hovy volt rajtam sportmelltarto). A palinka utan tiszta piros voltam (sose pirulok meg edzes utan se) es sokan jol szorakoztak, le is fotoztak ha netan masnap nem emlekeznek. Tomi mellettem majd megpukkadt a nevetestol (a szemet!). A szerencsetlen egyszer ugy bevagta a terdet, hogy be is verzett. Szerencse, hogy volt nalam fertotlenito es sebtapasz. Mindketten atmentunk az en szobamba (ket szemelyes szobak voltak) es kezeltem a seruleset. Meg reszegen is piszkosul figyelmes voltam (piros pont magamnak). Azutan visszaakartam menni a tobbiekhez, csak Tomi visszahuzott az agyra. Mellesleg o nem ivott. Mondta, hogy maradjunk, beszelgessunk inkabb kettesben, mert neki nincs kedve visszamenni. Mondom oke, ugyis teljesen k.o voltam a palinkatol. En fekudtem az agyban o ult az agy szelen. Egyszer csak elkezte a labamat tapizni, nekem ez nem tunt fel csak akkor mikor a fenekem fele tartott (hason fekudtem). Kerdezem mi a loszart csinal, erre o semmit. Aztan befekudt mellem, en csodalkoztam, de annyira faradt voltam, hoby nem erdekelt. Benyitott hozzank a baratnom es persze, hogy elkotyogta a tobbieknek, hovy huuu Tomival alszok egy agyban. (Masnap mindenki azt hitte, hovy egyutt vagyunk.)
Inkabb nem reszleteznem, hogy mi volt az este, de a lenyeg az, hogy Tomi khm...felizgult ram, de en leallitottam, mert ugye reszegen is baromira erkolcsos vagyok. Egyutt aludtunk, nem volt semmi, meg csok se volt. Masnap bocsanatot kert, hogy kihasznalt mikor kiszamithatatlan allapotban voltam, en meg megsertodtem ra, hogy ezzel most elcseszte a baratsagunkat, persze utolag mindenki okosabb es belattam, hogy nem teljesen az o hibaja. Legjobb baratnom is pipa Tomira, kerdezte is tole, hogy mi a szent szart akar tolem erre csak annyit felelt, hogy semmit, mert hogy o nem illik hozzam, es hogy nekem mas fiura van szuksegem es nem olyas valakire, mint o. Okeee...
Azota alig beszelgetunk egymassal, pedig elotte be nem allt a szank. Facebook-on se dumalunk mar, egesz nyaron nem kerestuk egymas tarsasagat. Szulinapjan fel se koszontottem.
The end.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!