Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez beteges? Veletek volt már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beteges? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Tegnap szerepelt az álmomban egy fiú, akivel egy iskolába járok, és azóta valamiért megtetszett nekem. A legfurcsább az, hogy semmi erotikus nem történt benne, csak kedves volt velem, mégis képtelen vagyok kiverni a fejemből. Eddig nem igazán volt az esetem, de ezután az álom után csak rá tudok gondolni. Ez nagyon gáz? :D Veletek történt már ilyen? Ha igen, akkor szívesen elfogadok személyes történeteket is. Köszi mindenkinek, aki válaszol!

2018. jan. 19. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Multkor velem is volt ilyen. Egy olyan osztàlytársammal álmodtam akivel mégcsak nem is beszélten nagyon előtte. Az álmomban csak annyi volt h a suliban a lábamra tette a kezét és megcsókolt. Később ez annyira idegesített h elkehdtem érdeklődni a srác iránt. Persze ekkor kiderült h egy önző és beképzelt újgazdag gyerek aki iszonyat okoskodó. Hamar rájöttem h hülye voltam. 20/L
2018. jan. 19. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Valaki küldött neked egy égi jelet, egy inspirációt:D:D:D:D Lehet, hogy ez egy jelzés, akár a felsőbb énedtől, akár az őrangyalodtól, hogy dolgod van azzal a fiúval
2018. jan. 19. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Én pont így vagyok, csak egy gyönyörű lánnyal. Eddig tetszett meg minden aztán álmodtam azt, hogy összejövünk. Másnap odahívott a suliban, de egy béna voltam és semmi nem történt. Azóta ezen töröm magam.
2018. jan. 20. 06:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Vágyálom volt. Vágysz a kedvességre. És ezt úgy érzed leginkább ő tőle kaphatod meg. Próbáld megismerni, legfeljebb elmúlnak a vele kapcsolatos álmaid.
2018. jan. 20. 07:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Velem is volt már ilyen,és a rajongás tartott egy ideig,amíg meg nem ismertem jobban
2018. jan. 20. 07:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Ilyen nekem is volt! Egyszer teljesen véletlenül találkoztam egy buliban egy lánnyal, pár mondatot beszéltünk de kb ennyi, egy haverom próbálta felszedni, ráadásul messze is lakik tőlem. Bejelölt másnap, és kb ennyi volt az ismeretségünk. Eltelt körülbelül fél év, és egy nagyon realisztikus, tiszta álmom volt, ahol valami koncerten együtt voltunk ezzel a lánnyal, és ilyen eurófikus érzés volt, amíg fel nem ébredtem és rájöttem hogy mégsem. Igaz, nekem akkor is tetszett a lány, amikor először találkoztunk, de ezután az álom után még jobban, annyira, hogy a lány akivel addig alakulgatott valami már nem is érdekelt.

Két nap után vettem a bátorságot és írtam neki, elkezdtünk beszélgetni, tök jól kijöttünk, randiztunk is kétszer, de aztán valahogy kihűlt ez az érzés. 19f

2018. jan. 20. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
eufórikus*, reggel van még nekem :D (előző)
2018. jan. 20. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbálj èrdeklodni beszèlgetni a fiúval hátha tènyleg valami ègi jel sose lehet tudni.lehet tènyleg ő neked a párod ha nem akkor úgyis hamar kiderül de tènyleg nem lehet tudni meg veszteni valod úgysincs.
2018. jan. 20. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!