Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érjem el hogy leszálljon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy leszálljon rólam? Ez már szerintem beteges.

Figyelt kérdés
Összejöttem egy sráccal kb egy hét után szakítottam is vele mert rájöttem hogy nem illünk egymáshoz(mármint személyiségileg).de nem száll le rólam.először kedvesen és a vegére már durván mondtam neki hogy szakadjon le rólam.az a baj betegesen belém van esve.és fuj.valahogy már a srác gondolatától ráz a hideg...jaaa és a barátnőimnek fizetni(!!!) akart hogy küldjenek rólam neki képeket meg ilyenek.

2016. nov. 7. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Hagyd őt figyelmen kívül, mintha ott sem lenne.
2016. nov. 7. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezért kéne előbb megismerni a másikat és csak akkor összejönni vele ha tudod hogy boldog lennél mellette. Szóval ez valaho la te hibád is...

Amúgy ha megmondtad neki hogy hagyjon békén de nem ért belőle, akkor nincs mit tenni... ne foglalkozz vele hagyd rá

2016. nov. 7. 19:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Ömm már azzal próbálkozok 4hete..😱
2016. nov. 7. 19:13
 4/6 anonim válasza:
Ha nem foglalkozol vele lehet hogy annál inkább szeretné majd felkelteni a figyelmedet (piszkálással, ilyesmikkel) de azert egy próbát megér. Ha nem jön be ül le vele és mond el neki hogy ha szeret jól akar neked, ha jót akar neked békénhagy.
2016. nov. 8. 20:34
 5/6 A kérdező kommentje:
#4azabaj tényleg mindennel próbálkoztam de akkor sem száll le rólam.ma is folyton bámult énmeg azon voltam hogy kibököm a szemét egy villával...a srác ebből a szemszögből nézve totál értelmi fogyatékos....
2016. nov. 9. 16:41
 6/6 anonim válasza:

Vagy egyszerűen megijeszted, hogy ha nem száll le rolad feljelented a rendőrségen! Ha szeretnéd valójában feljelentheted, ott vannak a tanúk, hogy pénzért szeretett volna képeket, és ha zaklat stb....

De csak ha tényleg olyat tett, ha nem ne tereld jogi útra.

És, hogy száll-t rád, milyen bogá? XD

2022. dec. 27. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!