Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tinder ezt miért csinálta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alana Alone kérdése:

A tinder ezt miért csinálta?

Figyelt kérdés
Regisztráltam tinderre. Ezzel nem is volt probléma, ám két-három nap után random letiltott. Tehát törölték a fiókomat, és emailbe egy olyan levelet kaptam, hogy megszegtem a tinderes szabályokat, és idézem "Please note that if you are a Tinder Plus subscriber, you will need to cancel your subscription yourself". Na már most, egyáltalán ez mit jelent? Mert az rendben van, hogy én lefordítottam, de abszolut fogalmam sincs rola mi az a Tinder Plus...pls help xd ééés ezzel tudok valamit kezdeni? Mert új fiókot sem enged csinálni...a válaszokat előre is köszönöm. 18/L

2018. jan. 18. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
ne tinderezz,inkább irj nekem ;) :DDD 20/f
2018. jan. 18. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon segítőkész válasz volt :D

Nem töltöttél fel magadról olyan képet, ahol kicsit túl sok látszik, vagy esetleg valami elképesztően offenzív dank mémet ami kiakasztotta valakinek a tűréshatárát? Valaki reportolt, és ezt valaki más el is fogadta a Tinder supportjától, az viszont fura hogy permanensen letiltanak...

Ha nem volt Tinder Plusod, akkor mindegy a szövegnek az a része. Viszont ezt magam sem értem... mondjuk sokról nem maradtál le, szerintem a Tinderen ritka, hogy bárki normális embereket találjon, legalábbis nekem sosem sikerült. :) 20/f

2018. jan. 18. 19:52
 3/5 October15 ***** válasza:
100%

2.: Talán azért mert a tinder nem arra van, hogy normális embereket találj? :D [Mondjuk szerintem úgy alapjáraton marhára kérdőjeles az egész.]

Kérdező: Maga a tiltást meg nem mondom, hogy miért kaptad, az utóbbi meg a prémium [havidíjas] szolgáltatása lehet a Tindernek [így a neve alapján], ha nem volt ilyened akkor nincs vele dolgod. Az mondjuk eléggé mindfuck, hogy tiltanak egy accountot de ez nem vonja magával a prémium megszűnését. :D

25F

2018. jan. 18. 20:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát akkor a tinder offos. :D na nem baj. És amugy ment a zöld kéz (majdnem) minden válaszra. :D
2018. jan. 18. 20:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Éés nem töltöttem fel semmi olyan képet, ami kiverhetné a biztosítékot bárkinél is...szóval itt valamit benéztek :D
2018. jan. 18. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!