Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csók buliban? Komolyan gondolt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók buliban? Komolyan gondolta vagy csak a pia miatt csinálta?

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem? Egyik alkalommal amikor elmentünk a barátnőimmel iszogatni, úgy gondoltunk felhívunk pár srácot. Én beszéltem a barátnőm osztálytársával akinek amúgy van -vagyis akkor volt most nem tudom- barátnője és kép alapján jóképű volt a srác szóval kb olyanokat mondtam neki hogy hagyja el a barátnőjét... Mentségemre szóljon hogy már volt bennem pár kör. Aztán most egy buliban ő is ott volt, persze a barátnőm nagyon rendes volt és elmondta neki hogy ja én vagyok az az idióta akivel beszélt telefonon. Buli közben párszor odajött hozzám táncolni, megfogta a derekamat. Majd egyszer csak megfogta a kezemet és felhúzott a színpadra -vagy valami olyasmire- és ott táncoltunk tovább egymáshoz simulva. Aztán -nagy meglepetésemre- megkérdezte hogy adok e neki egy csókot, erre én először csak szájon pusziltam ő meg mondta hogy csókot kért és bumm nyálcsere:'D attól kezdve végig csókolgatott, hol a nyakamat hol a számat. Aztán már nem is tudom hogyan, de szétváltunk és ő eltűnt a tömegben én meg lent táncoltam tovább. És most hogy megvan a történeti része a sztorinak jöhet a kérdésem... Csak azért csinálta ezt mert sokat ivott vagy -habár erre nem látok nagy esélyt- komolyan gondolta ezt a közeledést?

2017. dec. 10. 18:08
 1/3 Deniel9 ***** válasza:
Az is lehet , hogy volt benne de az is , hogy a barátnőjétől nem kapja meg azt amire vágyik. Lehet szeretet hiánya volt és éppen rajtad vezette le. Sok dologtól függhet (18F)
2017. dec. 10. 18:13
 2/3 anonim válasza:

/\

||

||

TRUE

De szerintem legegyszerűbb ha ezt tőle kérdezed meg :) mi csak tippelgetni tudunk

2017. dec. 10. 19:51
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Buliba mindenki ezt csinálja...haverjaim menyasszonyait is kaptam már le illetve ők engemet nyugi

A legjobb azonban mégis a kolleganő akit kihasználok másnap meg bunkózok €s visdza se köszönök xd

2017. dec. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!