Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt iránta/irántuk?
Szóval van egy fiú ( A ),aki november 15-én megszólított,akkor megtetszett, és azóta tetszik,de nagyon ritkán találkozunk. ( Azóta is csak kb. 3x láttam, eddig mindig beszéltünk pár szót, ő kezdeményezett) Ő 3 évvel idősebb. Viszont tegnap utánam volt órája és finoman szólva le se sz**t :)) Rám se nézett egyáltalán,mikor elmentem nem is köszönt,pedig ott mindenki köszön mindenkinek ( zeneiskolai óra egyébként ).
Pár napja volt egy kis konfliktus, amikor is az osztálytársam ( B ) kiírta egy facebook csoportba,hogy ,, Végetek lesz fa****pók " Barátnőm szépen kérte a srác haverját (C),hogy fejezzék ezt be, de csak folytatták, így én annyira felhúztam magam,hogy jól kiosztottam a C srácot.
Ezután rám írt B srác,hogy ,, Kérlek szépen mondd el,miért vagyunk gyerekesek " stb. írta,hogy nem szeretne veszekedni, és nem odahányta,hanem pl használta a kérlek szót stb.
Majd utána 3 és fél óráig beszélgettünk, többek között kérte,hogy mondjam el, miben kéne változnia.
Másnap ráírtam,mert szerdán nem akart elmondani valamit,hogy ,, ne sértsen meg " . Akkor elég csúnyán lekoptatott,mondván,hogy nem emlékszik már.
Tegnap szemeztünk párszor, de ez szerintem nem jelent semmit.
Viszont !
Tegnap szóltuk az osztályfőnökünknek a Facebookos dologról, mert barátnőm anyja teljesen kiakadt miatta.
Tudom,hogy most elindultunk egymás felé,még ha nagyon távolról is, és egyszerűen halálra rémít a gondolat,hogy ez hétfőn szertefoszlik,ugyanis rá fog jönni,hogy mi csináltuk neki a bajt. Egyszerűen nem akarom,hogy utáljon, mert annyira jó volt a tegnapi dolog... Pedig a srác nem az esetem,bunkó,lenéző ráadásul az exem haverja, akivel pont ezek miatt értek véget a dolgok.
Ugyanakkor amikor tegnap A betűjelű srác nem vett rólam tudomást,megint csak mellbevágó érzés volt,mintha fojtogatnának.
Mégis miért van ez?
Bocsi,ha kicsit zavaros az egész :D
Teljesen igazad van ! Tegnap egyébként rámírt amúgy B srác, elvileg azért ,hogy írjak vissza az exemnek :D
Kérdeztem,hogy csak ezért írt-e, azt válaszolta hogy akár beszélgethetünk is.
Aztán végülis beszélgettünk másfél órát ( nekem mennem kellett ).
Egyébként nem haragudott meg,amiért szóltunk a tanárnak, elmondása szerint egy ilyenért nem haragszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!