Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! Nem tudom mit érzek iránta!?
Van egy fiú az osztályban aki nagyon szép,de sokszór csalódtam már benne...És ugye most vakáció van,és nem fogok vele találkozni csak a táborban.Viszont ha rá gondolok egyből görcsbe rándul a gyomrom.
Kérlek kíméljetek meg az undok válaszokkal,és írjatok rám ha valami nem tiszta!!
Előre is köszi!!
Milyen dologgal kapcsolatban csalódtál benne? Vagy megbántott? Mi történt? Eléggé közrejátszik.
Mert ha súlyos dolog miatt "csalódtál" benne, akkor számomra lehetetlen hogy beleszeressek valakibe, akármennyire helyes, meg ilyen-olyan belső tulajdonságai vannak.
Bár, az én első kamasz szerelmem is (13-14 évesen) nagyon hasonlóan ilyesmi volt, ha jól sejtem a háttérsztoridat.
Na, és én azt az első igazi szerelmemet sose felejtem el, amíg élek, pedig azóta boldog párkapcsolatban vagyok mással.
17/L
Szia javítalak, s srác nem szép hanem jólnézki max. A lányok szoktak szépek lenni. :)
Hát ha sokat gondolsz rá akkor biztosan elég sokat görcsölhetsz is.., Legjobb lesz ha megmondod neki és könnyebb legyen neked és nemfogsz görcsölni ezen, kituddja teis tetszel neki. :) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!