Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Mit érzek iránta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit érzek iránta?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, legjobb barátom. szerelmes volt belém de én nem. velem egy magas , nem néz ki jól. Viszont nem tudom hogy hogy tekintek rá. nagyon fontos nekem, és néha úgy érzem beleszerettem, de aztán eszembe jut milyen lehet vele mondjuk csólolózni, és rögtön kiverem a fejemből. nagyon sokat jelent nekem és mindig várom hogy beszélhessünk. nem merem neki megmondani hogy beszéljük meg, mert nem akarom tönkre tenni a barátságunkat és még igazából nem is tudom mit érzek.
2012. aug. 10. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Mégis honnan a kibekúrt égből tudnám, hogy te mi a francot érzel ?
2012. aug. 10. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Te is szomorú vagy, mert tegnap megnéztem a sorozatom utolsó részét, és most nem tudom, hogy mihez kezdjek magammal.
2012. aug. 10. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
elég érdekes vagy...mi az hogy belegondolsz a csókba és már "rosszul" leszel?? szánalmas...hagyd szerencsétlent...ha már ilyen megfordult a fejedbe, tuti nem vagy belé szerelmes...
2012. aug. 10. 12:33
 4/6 A kérdező kommentje:
de akkor miért érzem ezt????
2012. aug. 10. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:

de aztán eszembe jut milyen lehet vele mondjuk csólolózni, és rögtön kiverem a fejemből.

ez nem tudom milyen értelemben van nálad jó vagy rossz rád jön az epe görcs hányinger.

Ha jó akkor itt valaki szerelmes mond meg neki talán ő is úgy érez.

2012. aug. 10. 13:51
 6/6 A kérdező kommentje:
de félek neki megmondani
2012. aug. 10. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!